maandag 9 januari 2017

Avocado shake met amandelen

Avocado shake met amandelen

Avocado banaan smoothie om van te smullen. Deze avocado banaan smoothie vult enorm en kan prima als ontbijt gegeten worden. Het werd weer eens tijd voor eens groene smoothie, maar wel een bijzondere. Groene smoothies worden eigenlijk altijd groen gekleurd door groene groentes.


Bij de smoothie uit dit recept alleen niet. Deze groene smoothie krijgt zijn licht groene kleur van de avocado. Een avocado is geen groente maar . Pureer ze met de melk en honing naar smaak in een blender of met de staafmixer glad en schuimig.


Pureer de spinazie met de mango, avocado en amandelen. Giet de yoghurt erbij en mix nog even tot een gladdedrank. Dit drankje met avocado is heerlijk. De vruchtensappen worden gemaakt van verschillende soorten vruchten en vaak zitten er ook nog allerlei noten in zoals amandelen , walnoten, pinda´s enzovoort.


Snij de avocado doormidden tot aan de pit en draai de twee helften van elkaar. Lepel het vruchtvlees eruit, verwijder de pit en stop het vruchtvlees in de blender. Pel de bananen en stop deze ook in de blender. Voeg nu de amandelmelk en amandelen toe.


Mix goed en verdeel de smoothie over twee grote glazen. Laat je gaan met deze zijdezachte combinatie van Alpro Kokosnoot- Amandeldrink, avocado en banaan. Recept voor een gezonde en lekkere smoothie van banaan, avocado , amandel en melk. De perfecte gezonde start van je dag. Maak zelf smoothie banaan avocado en amandelen.


Avocado shake met amandelen

Dit smoothie banaan avocado en amandelen recept is klaar in min. Twee van de populairste milkshakes zijn de asir du amandes en de asir avocate. De milkshake met amandelen is niet geheel vreemd in onze contreien, maar de milkshake met avocado is toch wat vreemder. De avocado wordt in Nederland gebruikt voor het opvrolijken van salades.


Wie had kunnen bedenken, dat het de. This Pin was discovered by Barbara. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dit is een receptie voor een echte winterse smoothie.


Avocado shake met amandelen

Met appel, kaneel, nootmuskaat, appel en amandelen is dit een krachtige, gezonde smoothie! Romige smoothie met spinazie en avocado. Haal de schil van de avocado en banaan en snijd ze in grove stukken. Doe alle ingrediënten in een blender en . Het recept voor deze smoothie van amandelmelk en avocado (caloriearm) komt uit het boek Fit in van Joe Wicks.


Een heerlijke smoothie voor onderweg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.