vrijdag 27 januari 2017

Sun machinereiniger vaatwasser

Sun Machinereiniger pakt vet- en kalkaanslag aan in de leidingen, sproeiarmen, op het filter en andere moeilijk bereikbare plaatsen in uw vaatwasser. Gebruik Sun Machinereiniger één keer per maand zodat uw vaatwasser lang optimaal blijft werken. Verwijdert vet- en kalkaanslag van uw vaatwasser. Sun Machinereiniger verwijdert vet- en kalkaanslag die zich vormt in de filter, leidingen, sproeiarmen en andere moeilijk toegankelijke plekken in uw vaatwasmachine. Gebruik het één keer per maand zodat uw vaatwasser lange tijd optimaal kan werken.


Voor het eerst mijn vaatwasser schoongemaakt met deze reiniger van Sun en ik zag echt duidelijk verschil.

Ik had maar de helft van het zakje gebruikt en daarna was mijn vaat veel glanzender en schoner dan voor de schoonmaak. Ter beschikking gesteld door Unilever om te testen en te reviewen. Bezoek onze Bosch online shop om meer te weten te komen over de machinereiniger voor de.


Vaatwastabs all-in-extra power. Neem alle vaat uit uw machine. Vul het doseerbakje met een zakje Sun Machinereiniger. Gebruik de Sun Machinereiniger maandelijks voor optimaal resultaat . Sun machinereiniger ontvet, ontkalkt en reinigt uw afwasmachine.


Door uw vaatwasser goed te onderhouden verlengt u de levensduur van het apparaat en wordt vet en kalkaanslag op tijd verwijderd.

Zo weet u zeker dat de machine de best mogelijke prestaties levert: een schone, vlekkeloze vaat! Productinformatie over Sun Machinereiniger. Voor het onderhoud van de vaatwasmachine is er Sun - machinereiniger met dubbele werking.


Sun Neutraliser heeft een unieke formule die effectief vieze luchtjes neutraliseert zonder residuen of parfum achter te . Deze reiniger ontvet, ontkalkt en reinigt je vaatwasser. Hierdoor verleng je de levensduur van je vaatwasser. Zorg beter voor uw vaatwasmachine met deze maandelijkse reiniger. Dit pakje bevat doses. Gebruik dit reinigingsmiddel om de functie en hygiëne van uw vaatwasser te behouden.


Het middel is speciaal ontwikkeld om de binnenkant van uw machine te reinigen en te ontdoen van vet- en etensresten en ander aangekoekte resten. Ik gebruik SUN poeder, vind ik handig en is goedkoper. Verder glasspoelmiddel en een klein beetje zout.


Het water is hier zacht dus niet veel zout nodig. En eens in de zoveel tijd SUN machinereiniger. Het zorgt ervoor dat vet- en kalkaanslag verdwijnen, waardoor de vaatwasser optimaal kan werken.


In één verpakking zitten zakjes à 40gram. Idealiter wordt het één keer per maand gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.