vrijdag 27 januari 2017

Kanten kleedjes rond

Eventuele verzendkosten komen voor rekening van de koper. Verzenden op eigen risico. Zie ook mijn andere advertenties. Ook eventueel een kussenhoesje en rode kleedjes. Ronde gehaakte kleedjes.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Kleedje met twee zwaantjes, gehaakt, wit 29x30cm.


Wit gehaakt rond kleed met leuke randje. Klein wit fijn gehaakt rond kleedje. Het gehaakte kleedje wordt traditioneel ook gebruikt als decoratie in huis.


Zo kan men het in menig huis vinden op de stoel of zitbank, waar het meestal op de rugleuning ligt.

Ook op de armleuning wordt het zo soms gelegd. In Nederland is dit soort gebruik van decoratie vooral te vinden huizen van oudste generatie. Buy Gehaakte kleedjes online now at DaWanda. Heb je kleine ronde kleedjes ? Maak dan een slinger van halve rondjes.


De slinger staat natuurlijk ook schattig in de babykamer. DIY Lampenkap Een saaie witte lampenkap krijgt een romantische en brocante uitstraling door deze te beplakken met een gehaakt kleed. Je kunt de lampenkap vervolgens met een spuitbus in . Set van brocante ronde witte kanten kleedjes van papier (onderzetters, doyleys ) met schulpran diam. Het kleedje weegt gram, dat is bijna niks dus. Dit soort haak werk moet je na het haken op spannen.


Vroeger deed ik dat gewoon op de strijkplank gaat prima. Nu heb ik een bord om te spannen. Je spant het dus op, centimeter er bij. Meet de doorsneede en meet af dat het rond word.

Prinses Mette-Marit: dol op witte kanten kleedjes. Met goede vriendin Máxima tijdens voorbereidingen rond het huwelijk van kroonprinses Victoria van Zweden. Met oudste zoon Marius bij festiviteiten rond de 80ste verjaardagen van haar schoonouders. Verschillende mooie oude brocante ronde witte gehaakte kleedjes met schulprand.


Zijn gaaf en fantastisch om een brocante huis een zachtere romantischere uitstraling te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.