donderdag 25 mei 2017

Bedieningspaneel iphone 6 aanpassen

In iOS en hoger kunt u het bedieningspaneel gebruiken om snel een foto te maken, lampen aan te doen, uw Apple TV te bedienen en meer. U kunt het bedieningspaneel zelfs aanpassen zodat u direct toegang hebt tot de dingen die u het vaakst doet. Lees hier hoe dat werkt.


Bedieningspaneel iphone 6 aanpassen

Ook zijn er nieuwe opties toegevoegd zoals de schermopname en de snelkoppelingen voor mobiele data. Alles over het nieuwe bedieningspaneel lees je hier . Deze regelaars zijn beschikbaar: Zaklamp, Timer, Rekenmachine, Camera, Woning (HomeKit), Apple TV Remote, Notities, Wallet, . Het met iOS geïntroduceerde Control Center, of in het Nederlands bedieningspaneel , is een aanwinst voor iOS. Het zijn wat ons betreft overigens verbeteringen ten goede. Het bedieningspaneel open je door ofwel helemaal van beneden het scherm naar boven te vegen, of door simpelweg op de Home-knop te dubbeldrukken. Vanuit het Control Center kun je je muziek bedienen, verschillende standaardapps . Ten eerste is dit op te roepen zonder op de homeknop te drukken en zo dus mogelijk de telefoon te ontgrendelen via Touch I waardoor je het lockscreen niet lang genoeg kunt zien.


Een van de grootste wijzigingen zit op het lockscreen. De telefoon optillen is nu voldoende om het scherm te activeren. Deze tover je tevoorschijn door van onder het scherm naar boven te vegen. In dit bedieningspaneel kun je makkelijk en snel allerlei functies aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het lager óf hoger zetten van de . De update biedt een nieuw bedieningspaneel met meer opties en multitasking-functies voor iPad.


Bedieningspaneel iphone 6 aanpassen

Als de optie voor het automatisch aanpassen van de helderheid van het scherm is ingeschakel zorgt de ingebouwde lichtsensor ervoor dat de helderheid wordt aangepast aan het omgevingslicht. Bedieningspaneel gebruiken in iOS 7. Het oogt niet alleen helemaal anders, je kan het voortaan ook v. Houd uw vinger onderaan het scherm (net boven de homeknop) en sleep omhoog om het . Dit kan op twee manieren. Door harder op de icoontjes te. Bekijk daarvoor deze iOS tip. Je kunt ook het bedieningspaneel gebruiken om je wifiverbinding te wijzigen.


Wanneer je een foto maakt, dan maakt je in feite een kort videootje van een paar seconden, waar je telefoon zelf het beste shot uitkoos. Met de update van iOS kun je nu zelf ook . Er is ondersteuning voor. Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet.


Ook kun je andere effecten . De volume-instelling is herkenbaar aan de slider met speakers aan beide . In deze handleiding vindt u een beschrijving van iOS voor iPad iPad (3e en 4e generatie),. Pad mini iPad mini iPad mini 4. Uit het Nieuws: College uit Londen pleit . Functies zoals 3D Touch, de bedtijdfunctie en een aparte tab voor je muziek. We zetten tips en tricks op een rijtje die je moet kennen.


Morgen is het eindelijk zover, dan begint Apple met het uitrollen van de volgende grote update voor zijn mobiele . Vanaf iOS heeft Apple het bedieningspaneel volledig aangepast met een compleet nieuwe interface.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.