donderdag 25 mei 2017

Krul alltech kachels en haarden opmeer

Krul alltech kachels en haarden opmeer

Onze diensten zijn veelomvattend. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht op de Veken 1in Opmeer.


Krul alltech kachels en haarden opmeer

BSpeciaal verzekerd voor aansprakelijkheid: Plaatsen, vegen, inspectie, rookgasafvoeren, Interpolis. Tevens staan er ondertussen ook elektrische haarden en . Daarnaast zijn wij van plan om van de 5kachels en haarden zo rond de 1brandend aan u te kunnen laten zien. Kom naar de showroom of neem een kijkje op onze website. Mocht u zeker willen zijn. U kunt bij ons terecht voor Houtkachels en haarden , Gaskachels, Elektrische kachels , Cv-zijdige kachels , Speksteen kachels en Pelletkachels.


Particulier en bedrijven kunnen bij ons nu nog op de Veken 1in Opmeer terecht. Wij gaan wel verhuizen en . Het bedrijfspand gevestigd aan de Dokter de Vriesstraat in Benningbroek is voor straks de meest ideale locatie. Krul Alltech kachels en haarden , Opmeer. Verkoop van: haarden , kachels , wisselstukken, accessoires. Specifieke diensten: eigen team voor plaatsing en installatie, plaatsing rookkanaal, . Woensdag, 08:- 17:30.


Krul alltech kachels en haarden opmeer

Donderdag, 08:- 17:30. Meer dan 5kachels en haarden en dagen in de week geopend. Bij ons is het dagen in . Ook elektrisch en bio-ethanol zijn te bezichtigen in de morderne showroom.


Bekijk online vacatures als Installateur haarden en kachels in Opmeer op de grootste vacaturebank van Nederland. Herken jij jezelf in bovenstaande. Haarden En Kachels vestigingen gevonden in Opmeer. Aannemersbedrijf Jerbo B. OPMEER - Het kopen van een kachel is één, maar het onderhoud en een gedegen aansluiting maken het plaatje pas compleet.


Krul alltech kachels en haarden opmeer

Wij zijn een bedrijf wat voorziet in sfeerverwarming in de breedste zin van het woord. Vanuit heel Noord-Holland en daar buiten weten mensen ons te vinden. Zowel particulieren, als bedrijven kunnen bij ons terecht op de Veken 1in Opmeer.


Iemand die één tot vijf jaar ervaring heeft in de showroomverkoop(detailhandel in het hogere segment). Allround monteur (Plaatsen van haarden ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.