vrijdag 26 mei 2017

Whirlpool amw504ix

Een dramatisch slecht apparaat! Nu na net twee jaar doet de magnetron functie het niet meer. Dit wederom keurig gemeld bij Whirlpool. Echter was de garantie 3(!!!!) dagen voorbij! Whirpool geeft dan totaal niet thuis en scheept je af met een standaard . Inbouw-combimagnetron met grill- en ovenfunctie.


Whirlpool amw504ix

Opgegeven inhoud van liter. Magnetronvermogen 9watt. TH SENSE technologieDankzij de intelligente 6TH SENSE technologie, kunt u een. Goedkoop bij Keukenloods. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. Populaire specificaties.


Whirlpool biedt uitgebreide mogelijkheden om nog langer rustig . Plaatsing, Volledig geïntegreerd. Oventype, Grill, Hetelucht. Vermogen (magnetron), 900W. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Met de centrale 6th Sense programmaknop kunt U gemakkelijk in één handeling het gewenste programma kiezen en bevestigen.


Whirlpool amw504ix

Deze eenvoudig te bedienen combi is uitgevoerd in het roestvrijstaal en beschikt over een elektronische bediening. Daarmee kan nauwkeurig de gewenste bereiding geselecteerd worden. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf.


Winkels in Diemen en Gaanderen. Ontdek deze Microgolfovens in onze webshop. Bestel gemakkelijk op EP. Combinatietechnologie, biedt de kookflexibiliteit van traditionele ovens.


Whirlpool amw504ix

Jet Defrost, voor uitzonderlijk snel en gelijkmatig ontdooien. Exclusieve 6th SENSE technologie stelt tijdens het koken automatisch de tij de temperatuur . Artikelcode : WXAMW504IX. WHIRLPOOL MICROGOLFOVEN COMBI AMW504IX.


Breedte: 5mm, Diepte: 5mm, Hoogte: 4mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.