maandag 19 juni 2017

Antiek zilverwerk

Toen ik klein was, heeft mijn ma een zilveren bestek geërfd van een oude tante van Roubaix (Fr). Ik heb het op mijn beurt van mijn ma geërfd een 8-tal jaar geleden. Die tante had het ook al geërf ik denk dat het al heel oud is. Het is een heel mooi bestek met een oester. Op deze webwinkel vindt u een uniek en uitgebreid assortiment antiek zilver en occasion sieraden en horloges.


Zilverwerk kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Diverse stukken zijn gemaakt door bekende edelsmeden of hebben een bijzondere herkomst. Ook heeft Rikkoert Juweliers een groot aanbod in zakhorloges en polshorloges. AANKOOP VAN U OUDE JUWELEN ZOALS JUWELEN WAT U WEG WILT DOEN OF NIET MEER DRAAGT ALLE JUWELEN DIAMANTEN HORLOGES ALLE SOORTEN GOUD OOK GOUDMU… Zie beschrijving.


Bezorgt in heel België . Zilveren vesta case Zeer mooie antiek Engelse zilveren vesta case of luciferdoosje. Het zilverwerk verkeert in perfecte staat. De vesta case i… € 800. Antiek zilver in Utrecht bestellen?


Bent u liefhebber van antiek zilver en zoekt u een winkel in de buurt van Utrecht?

Is uw bestek van antiek zilver nog niet compleet? Ons aanbod omvat één van de grootste collectie van Nederland. Waar het allemaal mee begon bij Old Memories, de liefde voor antiek zilver , voor de geschiedenis en het vakmanschap van de vooral Nederlandse zilversmeden.


Onze verzameling antiek zilver bestaat uit een grote collectie zilveren verzamelobjecten zoals zilver naaigerei, zilveren doosjes, tabaksdozen, kerkelijk zilver, . Heeft u waardevol antiek of kunstvoorwerpen? Schatting voor verkoop en verdeling. Logo Amberes Veilingen . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek antiek kunst, zilverwerk.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Zoekt u een antiquair om uw zilverwerk te verkopen? Contacteer ons voor een gratis schatting. De naam van deze website.


Een logische naam zou je zeggen, maar in combinatie met de opmaak van deze website welbewust gekozen. Een combinatie van antiek - zilver - modern. Omdat antiek mensen al vele eeuwen boeit, niet alleen vroeger maar ook in onze moderne tijd.


Want wat dient in deze 21e . Van jongs af aan kwam ik met mijn ouders al op rommelmarkten, antiekveilingen, antiekbeurzen en markten. Al vroeg werd mijn interesse gewekt voor met name antiek Hollands zilver.

In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in antiek zilverwerk. Beeldschone parelmoer met zilveren naaldenkoker, versierd met bloemen in banen. Op de boven- en onderkant versierd met een zilveren ster. De binnenkant is met hout gevoerd. Verder ongekeur wat gebruikelijk is op dit soort items van . Je kan het perfect herkennen als je de geheimen kent!


In deze cursus leren we iets over de stijlen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.