maandag 19 juni 2017

Dru diablo next prijs

Dru diablo next prijs

De haard kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen, zo neemt de haard haast geen ruimte in. Vind dru diablo op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Technische specificaties.


Maximaal vermogen (in kW). Er is keuze uit een afwerking i. De Dru Diablo Next is een gaskachel met een vermogen tot 4kW. Hij stookt ook nog eens bijzonder. ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Zo stijlvol zie je ze niet vaak!


Dit DEMOMODEL van deze gas gesloten haard bieden wij nu aan voor een zeer scherpe prijs. Op zoek naar een sfeervolle Dru haard? De Diablo hanghaard is voorzien van houtstammenset en . Model, Diablo Next gaskachel. Systeem (open of gesloten), Gesloten.


Showroomstatus, Brandend in de showroom. Het compacte formaat van de Dru Diablo Next en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt en is daardoor in veel situaties te plaatsen. Bovendien zorgt het lage vermogen . Het hangende model wordt aan de wand gemonteerd en neemt geen vloerruimte in. Dit creëert een ruimtelijk effect. Het nieuwste model heeft een lager vermogen dan zijn voorganger en sluit hiermee aan op . Wat betekent deze adviesprijs ? Het voordeel hiervan is dat deze dus geen vloerruimte inneemt ! Daarbij heeft u de keuze uit een afwerking in zwart of alu-metallic voor zowel de haard als het . Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Als de opvolger van de Dru Diablo , heeft de Next een luxere houtset, meer vermogen en een heel nieuw mantel design! W dat de haard in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is. Optioneel is de sieromkokering van de afvoerpijp met een adviesprijs van € 41-.


Dru diablo next prijs

De laagste prijs van alle hangende gashaarden! DRU Diablo Next gaskachel. Ondanks de relatief lage prijs , heeft dit model een luxe uitstraling en driezijdig vuurzicht. Met een nominaal vermogen van kWh geschikt voor een ruimte van om en nabij de 50m³.


Gratis levering aan huis ! Betaling per pin bij aflevering! Ben je op zoek naar een hanghaard? Kies dan voor de Dru Diablo Next. Basisset Diablo Next RCE en Polo RCE, zwart gla aardgas G25.


Dru diablo next prijs

Energie-efficiëntieklasse: A, € 1. Altijd een mantel meebestellen! Dit geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar maakt de haard ook plaatsbaar in situaties waar anders geen haard geplaatst had kunnen worden. Met deze sfeervolle gashaard heeft u van kanten zicht op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.