dinsdag 27 juni 2017

Crockpot 507

Deze mooie slowcooker brengt met zijn gepolijste zwarte afwerking en makkelijk te gebruiken one-touch knoppen moderne stijl in elke keuken. Slow Cooker digitaal, 4. Voor het bereiden van heerlijke soepen, sauzen en maaltijden! Grootmoeder eat your heart out!


In de Crockpot maak je ouderwets lekker gebraa rijk gevulde soepen en de heerlijkste stoofpotten!

Op voorraad - Voor 23:besteld . Bedankt voor je bericht. Hieronder vind je een afbeelding van het display van de Crock Pot CR5: Ik weet niet precies wat je met “de onderste stand” bedoelt. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Zowel deze binnenpan als de glazen deksel zijn vaatwasmachinebestendig. Naast de twee warmtestanden is de slowcooker voorzien van een volledig programmeerbare digitale afteltimer, waarmee gebruikers de kooktijden nauwkeurig kunnen instellen.

Vermogen 2watt - Thermostaat - Controlelampjes - standen - Keramische schaal, inhoud 4. Crock-Pot liter digitale slowcooker SCCPRC507B. De uitneembare schaal is geschikt voor gebruik in de oven. Wanneer je een gerecht klaarmaakt in de slowcooker voorzie je deze de laatste minuten nog van een krokant korstje in de oven, handig. Hij heeft een digitaal display waarmee je hem gemakkelijk bedient en met de warmhoudfunctie houd je gerechten warm. De combinatie van deze handige . De keramieken binnenpan mag ook in de oven.


Dat slowcooking steeds populairder wordt, hoeft niet te verwonderen. Je ingrediënten worden langzaam gaar met behoud van smaak, geur en vitamines. De slowcooker is geschikt . Pot CR5slowcooker in een gepolijste zwarte afwerking is voorzien van makkelijk te gebruiken one-touch knoppen.


Met de CR5is het mogelijk om gevarieerd te koken zonder lang in de keuken te staan. Doordat gerechten niet gebakken of gekookt worden komen smaken beter tot hun recht en blijven . Wie niet alleen van kookgemak houdt, maar ook van een stijlvol product, zit goed met de Crock Pot CR507. Dit is één van de populaire modellen van het Amerikaanse bedrijf met de bekende naam.


Het is een prachtig vormgegeven slowcooker met veel mogelijkheden voor het bereiden van de heerlijkste maaltijden.

Mijn oude vertrouwde slowcooker heeft plaatsgemaakt voor mijn nieuwe beste vriendje. Dankzij de vele verschillende slowcookers is er altijd een geschikte variant te vinden. Fancy a new fully-featured and stylish slow cooker ? Dankzij dit apparaat garen gerechten langzaam op een lage temperatuur, waardoor voedingsstoffen, vitaminen en smaak beter behouden blijven.


Ik koos voor het merk Crock Pot (nummer CR507Z ) omdat hij lekker ruim is met zijn liter, een glazen deksel heeft waar je doorheen kunt gluren én een timer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.