dinsdag 13 juni 2017

Fletcher hotelrestaurant leidschendamden haag leidschendam

Het hotel is gelegen nabij de bruisende binnenstad van Den Haag en het strand van Scheveningen. Vanuit Restaurant Chiparus heeft u een prachtig uitzicht over het meer. Reserveer veilig online! De tramhalte Leidsenhage ligt op minuten lopen en biedt een directe verbinding naar het centrum van Den Haag in minuten. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg.


Leidschendam en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Ideaal voor Vredespaleis. Zowel zakelijke reizigers als toeristen zullen de voorzieningen en diensten van het hotel waarderen. Faciliteiten als wasserij, kinderopvang, fietsenverhuur, parkeerplaats, restaurant zijn . Een ideale uitvalsbasis voor een paar dagen ontspanning op het strand van Scheveningen of een stedentrip naar het mooie Den Haag of Delft. In de buurt van het hotel vindt u de bruisende stadshart van Den Haag en het prachtige strand van Scheveningen.


Naast het hotel ligt het sfeervolle winkelcentrum . Terras met uitzicht op prachtig water Culinair à la carte Restaurant Chiparus . Het hotel ligt in een schitterend park aan een indrukwekkend grote vijverpartij. Er zijn in totaal stijlvol ingerichte hotelkamers beschikbaar met een .

Het hotel heeft uitzicht over het meer en het Zijdepark vanuit het restaurant en de kamers. Het restaurant biedt een verfijnde culinaire keuken in een internationale stijl. Gewaardeerd met een 3. Allen zijn smaakvol ingericht en bieden modern comfort.


Alle kamers beschikken over o. In restaurant Chiparus kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in een exclusieve entourage. Compare all the top travel sites at once. Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork.


Boek dit comfortabel hotel in Voorburg, Den Haag met Hotelopia en bespaar. Het 70e Fletcher Hotel gelegen nabij het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Huis ten Bosch Palace and Gallery Patries Van Dorst are also within mi (km).


View photos and read 5reviews. Meer informatieKies uw datumKies andere data. Het mooie park en meer zorgen voor een rustgevende uitstraling tijdens uw feesten of partijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.