dinsdag 13 juni 2017

Siemens koelkast 0 graden zone

Een koelkast met nul- graden - zone houdt uw producten langer vers. Een recente toevoeging aan de lijst met innovaties op het gebied van koelkasten is de zogenaamde nul- graden - zone. Het gaat hier om een apart. Dan is een variant met een zogenaamde nul- graden - zone vast iets voor jou.


Verschillende koelkastfabrikanten geven de graden zones van hun apparaten andere namen, zodat het lijkt alsof ze een unieke technologie aanbieden. Daarom bieden de praktische koelkasten van Siemens optimale omstandigheden om uw levensmiddelen te bewaren.

Veel modellen zijn uitgerust met de innovatieve vitaFresh °C- zone , waarin uw levensmiddelen tot drie keer langer vers blijven. Met het optimale klimaat in uw koelkast. Slimme ideeën en innovatieve technologieën verpakt in een toekomstgericht design: huishoudelijke apparaten van Siemens voor koelen en vriezen bieden u de beste opties om levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren. Van de kleinste inbouwkoelkast tot het meest indrukwekkende side-by-side model: ze zorgen . Deze Siemens koelkast is voorzien van hyper fresh lade, de nul graden zones. Je kunt daar je groentes, fruit, vlees en vis veel langer bewaren dan in een koelkast zonder de nul graden zone.


Het is echt een aanrader wanneer je niet telkens je groente en fruit wilt weggooien. De inhoud van je koelkast is lang niet iedere week hetzelfde. Daarom is het handig wanneer je de mogelijkheid hebt om de indeling aan te passen.

De Siemens KG36EMWiQ5speelt met zijn flexibele inhoud in op deze behoefte. Zo bevat het koelgedeelte vier legplanken waarvan er twee verstelbaar zijn. Wat is een nul- graden - zone of Extra Fresh Zone?


Een -gradenvak is een lade of box waar de temperatuur zich rondt de °C bevindt. Elk merk heeft voor deze. Wie heeft ervaring met een koelkast met - graden vak t. Melk,vers (product) Max dagen(houdbaarheid in koeler) max dagen(houdbaarheid in Biofresh zone ) Koelkast t. Merken als Liebherr, Miele, Bosch en Siemens steken hun nek niet uit voor een gimmick.


Zoeken op: koelkast graden zone liebherr - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Ontbrekend: siemens Vrijstaande koelkasten met graden zone - Huishoudelijke apparaten. Van slimme koelkasten tot °C- zones : de ontwikkeling van koelkasten staat niet stil.


Fabrikanten introduceren allerlei nieuwe snufjes. Die sturen een foto van de inhoud van de koelkast naar je . De VitaFresh ruimte bestaat uit een dauwvers graden Celsius zone met telescopische lade, gegolfde bodem en volledig uittrekbaar. De nishoogte bedraagt 17cm.


Andere mogelijkheden zijn onder andere . Vraag: Waar dient de Extra Fresh zone of - graden zone voor? De Extra Fresh ( - graden ) zone is uitermate geschikt voor het langer vers houden van voedsel, zoals vis en vlees.

Door de lagere temperatuur en de juiste vochtigheid behoudt voedsel langer haar versheid en smaak. Siemens spreekt van een AgION coating, een speciale beschermlaag die bestaat uit zilver-ionen en onzichtbaar aan de binnenwanden van de koelkasten is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.