dinsdag 13 juni 2017

Italiaanse gerechten pasta

Er bestaan tientallen variaties, elk afkomstig uit een specifieke streek en ieder natuurlijk met een eigen streekgebonden saus of ragu. Deze recept rubriek is nu ook verkrijgbaar in eBook versie voor je . Van pasta en pizza tot tiramisu en melanzane. Solo Open Kitchen is je dagelijkse bron van inspiratie voor de bereiding van overheerlijke gerechten. Sluit af met een heerlijke tiramisu.


Italiaanse recepten met pure smaken en in luttele minuti op tafel.

Misschien wel de meest geliefde keuken ter wereld: Italiaans. Pasta alfredo met kalkoenspekjes. Recepten voor heerlijke pizza`s, pasta `s, espresso`s en originele gelato. Maar voor echte Italianen is pasta het voorgerecht - dat bovendien enkel met een vork gegeten wordt.


Ervoor horen nog antipasti, oftewel aperitiefhapjes. Erna volgen vlees of vis. Niet alleen pasta en pizza, maar ook antipasti, zuppe, stevige vleesgerechten en zonnige desserten. Maak de pasta vers en serveer eventueel met een simpele salade van rucola en .

Italiaans is heerlijk om te eten en heel leuk om klaar te maken. Hier kunt u verschillende vegetarische gerechten vinden. Alle recepten zijn gebaseerd. Je vindt hier recepten met macaroni spaghetti.


Dit artikel behoort tot de reeks over kookkunst. Bereidingstechnieken en benodigdheden. Ingrediënten en soorten voedsel. Tagliatelli met scampi in lookroomsaus. Risotto is zo'n gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren, net als pasta eigenlijk.


Macaroni ovenschotel met ham kaas en tomaten. De smaken gaan ook goed samen met pasta of gnocchi. Vegetarische cannelloni met . Iedereen kent onderhand pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti , lasagne en tiramisù. Er wordt altijd maar een beperkt aantal ingrediënten gebruikt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.