vrijdag 2 juni 2017

Liebherr cusl 281120

Liebherr cusl 281120

Met handige voordelen: rvs hevelgrepen, LED verlichting, een half deelbare glasplaat, flessendraagrooster en verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het . Voor de verse boodschappen heb je de beschikking over een 2liter ruime koelruimte. De binnenruimte is met verstelbare plateaus en deurvakken naar eigen wens in te delen.


Voor het opbergen van flessen gebruik je het meegeleverde . Waardeloos apparaat, want maakt zeer veel geluid. Daardoor is het gebruiksgemak onvoldoende, omdat deze in woonkeuken staat. Vormgeving valt ook tegen, slecht afgewerkt.


Bijvoorbeeld geen afdekplaat aan de onderkant, waardoor je pootjes ziet. Er zitten dus geen wieltjes onder. Erg onhandig als je het apparaat wilt . Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. In koeldeel in hoogte verstelbare plateaus, flessenrek om flessen liggend op te bergen en groentelades over de halve breedte.


Liebherr cusl 281120

Verlichting in het midden aan de zijkant. Tevens beschikt de koelvriescombinatie . Deze koelvriescombinatie is uitgevoerd met een staalgrijs kleurige deur en staalgrijze zijkanten. De hevelgrepen zijn gemaakt van edelstaal.


Populaire specificaties. Koelkastmodel, Standaard. Online of in één van onze winkels. Energieverbruik, 191kWh. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Liebherr cusl 281120

Het koelgedeelte heeft een inhoud van 2liter en beschikt over vier glazen legplanken, een flessenrooster, twee groente en fruitlades en vier deurvakken. In zijn 1centimeter hoge behuizing gaat een netto koel- en vriesruimte van 2liter schuil. De koelruimte achter de bovenste deur heeft een inhoud van 2liter.


Met de plateaus, groentelades, deurvakken en een flessenrek kies je zelf . Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt. Totale inhoud koelgedeelte(s). Осталось штук】 Успеешь?


Liebherr cusl 281120

Is dit echt het beste product? Heeft het onze testen met succes doorstaan? Ik ontdek Test Aankoop voor slechts € 4. Видео или в розничной сети магазинов М. Ruim twee weken in huis met een plaats in de woonkeuken. Geluid valt me reuze mee, geen storende factor in de woonkamer.


Mooie ruime koelkast voor mijn woonsituatie. Lange levensduur van Liebherr producten. Hiermee haal je genoeg koel- en vriesruimte in huis voor het eten van tot personen. De plateaus en deurvakken zijn in hoogte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.