dinsdag 11 juli 2017

Atag hi6271m

Met: automatische panherkenning. Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby stand gezet.


Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Beschikt onder andere over digitale timers, kookduurbegrenzing en een kinderslot.

Goedkoop bij Keukenloods. Tevens beschikt de kookplaat over kookzones. Daarnaast is de kookplaat eenvoudig te bedienen door middel van touch control. Per zone wordt er tevens een indicatie van de restwarmte aangegeven.


Rand kookplaat RVS rand. Officieel Atag verdeler. Zelf afhalen of snelle levering!

De kookplaat heeft automatische panherkenning en vermogensstanden inclusief boostfunctie op alle kookzones. Door de automatische panherkenning licht de bijbehorende bediening op wanneer u een pan op de gewenste . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze van Atag. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen.


Herkent u het deze van Atag ergens anders voor een . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Aansluitstekker meegeleverd. Voorzijde DESIGN Basiskleur Zwart Commerciële kleurnaam.


Soort, Inductiekookplaat. Afmeting (breedte), - 64. Verzending binnen 4-werkdagen. Geniet met een gerust hart .

Aantal kookzones (stuks). AC-voltage: 2V, AC-invoer frequentie: Hz. Besturing-soort: Sensor. Breedte(mm): 6mm, Diepte (mm): 5mm , Hoogte (mm): 43mm . Bediening: Vooringestelde programma's voor wokken, braden en grillen. Uitvoering: Tweekleurige zone bedrukking.


Vario zone 1x 2mm 7kW (koppelbare zones).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.