dinsdag 11 juli 2017

Badgehouder jojo

Badgehouder jojo

Voor pasjes zoals je bankpas, creditcar maar ook ideaal voor je skipas! Zware kwaliteit metalen yoyo voorzien van vinyl strap met hersluitbare drukker. Dik nylon koord van ca cm. Steekklem aan achterzijde voor bevestiging aan bijv. Scherp geprijsde Ultraholder badgehouder jojo metaal m. Groothandel yoyo badge holder uit Goedkope yoyo badge holder Loten, Koop van Betrouwbare yoyo badge holder Groothandelaars.


Badgehouder jojo

Ook zoiets eenvoudig ogends als een jojo voor je badge is in allerlei varianten te bestellen. Met een jojo heb je je badge altijd bij de han zonder hem echt in de gaten te hoeven houden en zonder dat hij in de weg zit. De badgehouder met trekkoord van circa 60cm is een makkelijk accesoire voor onze OV-hangers!


Blauw, Rood of Groen, slechts 49! Badgejojo met clipbevestiging en PVC bandje. Kunststof of metalen badgejojo met trekkoord. Koord- jojo combinatie, koord mm. JoJo met metalen clip om bv aan broekzak of riem te bevestigen.


Badgehouder jojo

Ideaal om bv badge of sleutelbos aan te bevestigen. Badgehouder bedrukken bij Allgifts: gemakkelijk, snel en professioneel. DUR BADGE HOUDER JOJO GRIJS.


Badge jojo wit, 32mm doorsnede, met klem aan de achterzijde. Geschikt voor eenvoudige bevestiging van badgehouders. Hirohiko, Araki, Hardcover. Carddispenser volledig transparant. ISO kaarten en kan bevestigd worden aan een badgeclip, jojo of koord.


De hippe ID badgehouder is uittrekbaar tot 58cm. De houder is ook geschikt om er sleutels aan te hangen. Metalen clip om hem aan het uniform vast te maken. Artikelnummer, S14- MON-PM.


De doorzichtige badgehouders zijn geschikt voor standaard passen (CR-8 8x mm) in horizontale of verticale uitvoering. Als totaalleverancier van werkplekoplossingen stellen wij doorlopend alles in het werk om u een onge? U ontzorgen op de werkplek is dan ook onze topprioriteit. Op onze webshop kunt u gemakkelijk op elk ogenblik, dag en nacht, bestellen.


Badgehouder jojo

De meeste producten liggen op . Op deze site treft u alle denkbare mogelijkheden aan. Per stuk, verkoop per stuks versturen via ups € 4. Ronde jojo met clipbevestiging, automatische metalen oprolkatrol met nylon koord en sleutelring. Degelijke kunststof jojo met clipbevestiging, voorzien van sleutelring en locker, zeer geschikt voor een sleutelbos . Jojo en draagkoord in 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.