woensdag 19 juli 2017

Halter set

Vele aanbiedingen bij bol. Haltersets koop je eenvoudig online bij bol. Een halterset bestaat uit een halterstang en een aantal halterschijven van diverse gewichten. Je kunt de halterstang apart kopen van de halterschijven maar je kunt ook haltersets bestellen.


Halter set

Train thuis met je eigen halterset. Kies zelf hoe zwaar je gewichten zijn voor een optimaal resultaat uit jouw training! Ideaal te combineren met een halterbank. Vandaag bestel morgen trainen!


Hiermee kan je alles trainen, zoals squats, benchpress, shoulderpress, dips, Rows, enz. Door een halterset te kopen, ben je vaak goedkoper uit dan als je de halterstang met gewichten los zou bestellen. En je kunt meteen aan de slag met je krachttraining. Want met een halterset kun je ontzettend veel kanten op. Koop of Verkoop halterset op Marktplaats.


Halter set

Bestel online of bezoek onze showroom! Uiteraard zijn de haltersets verkrijgbaar in veel verschillende kwaliteitsklassen, prijsklassen en gewicht. Door ons ruime assortiment zit er altijd wel een geschikte set met halters voor je tussen! Dumbbell halter set kg met kunststof mantel online kopen bij vidaXL. Ontworpen voor: krachttraining met halters bij je thuis.


Deze set werd ontwikkeld door onze coaches en ons ontwerpteam krachttraining. Gratis levering vanaf 29€. Koop een complete olympische halterset en bespaar! Op al onze complete olympische haltersets profiteer je direct van een leuke korting ten opzichte van het kopen van losse halterschijven en halterstangen.


Een goede start voor iedereen die thuis krachttraining wil gaan doen, maar ook een mooie keuze voor iedereen die fit wil worden of een . Voor doorgedreven krachttraining is deze halterset van Kettler perfect. Bevestig de gietijzeren halterschijven aan de korte of lange halterstang van chroom. De set bestaat uit schijven van kilogram en schijven van kilogram.


Er worden halterstangen en sluitringen meegeleverd. Met de halter train je bijvoorbeeld je biceps, maar met een losse schijf in je . Met dumbbells en halters kun je oneindig veel oefeningen uitvoeren. Dus eigenlijk haal je met een dumbbell of halter een hele sportschool in huis! Elke dag andere oefeningen met hetzelfde materiaal. Bekijk al onze dumbbells en halters online en bestel vandaag nog!


Halter set

Wij bezorgen ze snel bij je thuis, zodat je . Vloerbeschermend en geluiddempend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.