maandag 10 juli 2017

Kurkentrekker met opdruk

Wilt u kurkentrekkers laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift. Kurkentrekkers bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk. Wil je kurkentrekkers bedrukken met jouw logo?


Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 1stuks.

Vraag meteen een vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan. De opdruk van jullie logo maakt van een opener of kurkentrekker hét relatiegeschenk . Overige wijnaccessoires. Mondial Gifts biedt een groot assortiment aan van kurkentrekkers met opdruk van uw logo. Hier een greep uit het aanbod rond kurkentrekkers. Bedrukte kurkentrekkers brengt uw logo overal.


Vind u niet meteen de kurkentrekkers wat u zoekt, neem dan even contact. MaxiTrading Promotieartikelen (MaxiTrading.nl) biedt een groot assortiment bedrukte en onbedrukte kurkentrekkers.

Wilt u vooraf zien hoe bedrukte kurkentrekkers met uw logo eruit zien? Stuur ons dan uw wensen. Wij maken graag vrijblijvend een digitaal drukvoorstel voor u van kurkentrekkers met daarop uw logo. Uit voorraad leverbaar in zwart en wit. COW company levert onbedrukte en bedrukte kurkentrekkers.


Kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kurkentrekkers bedrukken met logo of een andere opdruk is mogelijk. Luxe kurkentrekker vanaf € 21. Deze kurkentrekker heeft de vorm van een wijnfles. De bedrukte kurkentrekker in de vorm van een wijnfles is leuk voor in de keuken. U kunt de kurkentrekken in de vorm van een wijnfles relatiegeschenken laten bedrukken met . De kurkentrekker in de vorm van een wijnfles met opdruk brengt een chique sfeer met zich mee.


Open je jouw wijnflessen graag op een professionele en stijlvolle manier? Maak je graag indruk op je gasten door in één handomdraai de kurk van een fles te trekken? Dan mogen kurkentrekkers niet ontbreken in jouw keukenla. Met dit voorwerp kunnen de meest lastige flessen in een . Wij leveren deze kurkentrekkers met uw bedrukking al vanaf vijf werkdagen bij u in huis.


U ontvangt vrijblijvend een offerte, digitaal voorbeeld en daarnaast is het mogelijk om voordat u de bestelling definitief maakt een sample te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.