maandag 10 juli 2017

Le creuset les forgées hapjespan 28 cm

Le Creuset Les Forgées Hapjespan - Aluminium - Ø cm. De Les Forgées hapjespan is gemaakt van gesmeed aluminium en voorzien van een stevige PFOA-vrije antiaanbaklaag. Er is sprake van een gelijkmatige warmteverdeling en de rvs handgreep wordt niet heet tijdens het koken. Geachikt voor alle warm.


Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Zichtbaar beschadigd € 7 95.

Deze zwarte hapjespan is gemaakt van gesmeed aluminium, waardoor deze erg sterk is. De hapjespan heeft een diameter van centimeter. Nu te koop bij Cookandco. Er zijn nog geen reviews.


Dit materiaal heeft een verhoogde weerstand tegen corrosie en is extreem slijtvast, ook na langdurig gebruik. Bovendien is het een uitstekende warmtegeleider! Diameter 28cm , zonder deksel. Let op: aluminium nooit in de vaatwasser reinigen!


Vanaf € gratis verzending.

De beste hapjespan met gezonde anti-aanbaklaag. Coolblue: alles voor een glimlach. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Deze laag is krasbestendig en bestand tegen metalen keukengerei. Elke pan is gemaakt uit zeer dik gesmeed. De sterke anti-aanbaklaag zorgt voor een gelijkmatige en goede warmteverdeling.


Zo bakken je ingrediënten niet aan en heb je weinig olie nodig bij het bereiden. Het stevige geanodiseerde materiaal trekt niet krom en is. Bereid al je favoriete gerechten in de hapjespan uit de les forgées -serie van le creuset.


Zo roer je alles makkelijk door elkaar zonder dat de helft uit de pan valt. Ook fijn: de oersterke antiaanbaklaag! Zie Gloudemanskokenenkado.


Merk: LE CREUSET Model: le creuset les forgées hapjespan 28cm. Beschikbaarheid: Geen Voorraad. Adviesprijs: 15 00€ Onze Prijs: 1400€ Excl. Aantal: - of toevoegen aan.


Verlanglijst Product vergelijk. Heeft u ergens anders hetzelfde artikel gevonden voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.