dinsdag 11 juli 2017

Kurkwand prikbord

Duurzaamheid bijvoorbeeld. Dankzij zijn unieke structuur is kurk een bijzonder duurzaam product. Ook al eens gedacht aan een kurkwand als functioneel prikbord ? Ideaal voor een woonkamer, kinderkamer of speelkamer . Op zoek naar een multifunctionele wand voor de kinderkamer of de werkruimte?

Dan is een kurkwand iets voor jou. Kurk als prikbord , het kán! Deze prikbord kurk dient volledig gelijmd te worden op een gladde en vetvrije ondergrond met een ku. Een kurken prikbord op maat is natuurlijk ideaal voor isolatie.


De kurken prikborden op maat gemaakt van de beste kwaliteit in de werkplaats. Wit zelfklevend prikbord op rol. De afmetingen van de rol bedragen 3x cm.

Deze rol kan op elk schoon en glad oppervlak worden bevestigd. Prikbord kurk , nieuw bij Atelier Kamer26. Stoere en simpel prikbord in huis of kantoor.


De Portugese geagglomereerde kurplaat is een groep van de meest veelzijdige kurk producten. Ze worden geproduceerd in een meerstaps proces van het binden van natuurlijke kurk aggregaat met een polyurethaan bindmiddel. In speciale vormen worden kurkplaten of cilinders verkregen, die vervolgens gebruikt worden . Zelfklevende kurkborden zijn het resultaat van natuurlijke evolutie van de traditionele kurkplaat. De behoefte voor snelle en gemakkelijke montage van de praktische technische kurkbord op een willekeurige plaats, heeft geresulteerd in het ontworpen van prikbord kurk met een laag van sterke en duurzame kleefstof.


Veelkleurig zelfklevende kurkplaat 455x610mm is het resultaat van natuurlijke evolutie van de kurkplaten. Deze kurk bestaat uit fijngemalen en geperste kurkkorrels en is verkrijgbaar in meer dan verschillende afmetingen en diktes. De kurk op rol is ideaal voor het maken van een prikbord of een prikwand. Er bestaan verschillende kwaliteiten, de isolatiekwaliteit en de. Vind prikbord kurk op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wand van kurk als prikbord. Een wand van kurk die je kunt gebruiken als prikbord om alles aan vast te prikken.

Het is niet alleen super mooi maar het is ook heel erg handig! Zo hoef je je afspraken nooit meer te vergeten omdat je je kalender zo aan de wand kunt pinnen en het ziet er lekker . Gemakkelijk aan te brengen en super sfeervol! Als je snel afgeleid wordt van je prachtige prikbord is het handig om deze achter je werkplek te plaatsen. Deze wand van kurk wordt natuurlijk helemaal volgehangen met leuke dingen die niks met werk te maken hebben. Tip: voeg wat kleuraccenten toe en je werkplek ziet er prima uit!


Kurkwand op rol is ook een optie. Dit is relatief goedkoper en is beschikbaar vanaf euro per m². Je kan het zelfs gebruiken als prikbord , maar ook verven of behangen is een optie.


Maak je eigen prikbord met ons zelfklevend kurk ! Het retro karakter van het kurk , gecombineerd met de trendy geometrische zeshoek zorg voor een echte blikvan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.