woensdag 5 juli 2017

Magnetron watt instellen

De magnetron is de zuinigste manier om eten klaar te maken én je behoudt makkelijk je vitamines. Je kunt alles wat je kookt of stoomt ook. Snijd groente en aardappelen in stukken van gelijke grootte.


Veel magnetronmaaltijden geven aan hoe lang ze moeten opwarmen bij een bepaald vermogen, maar hoe zit het dan als uw magnetron niet die stand ondersteund? Deze site helpt je bij het omrekenen. Door de tijd en het wattage in te vullen die op de verpakking staan en aan te geven wat het vermogen is van uw .

Omdat niet iedere magnetron een even hoog vermogen heeft: een tabel met omrekeningstijden. Een microgolf is een vorm van energie die te. Apparatencategorie 2: alle ISM . Ik heb een magnetron (Galanz WP800P20-3) waar in plaats van een aantal watt , termen op staan: low, defrost, medium low, medium, medium high en high. Ik moet iets verwarmen op 7watt.


Hoe weet ik hoe ik mijn magnetron moet instellen ? De laatste dagen at ik steeds pakken diepvriesgroente en de bereidingswijze daarop geldt steeds voor een magnetron van 7watt. Vanavond bv hadden we rode kool. Het pak zegt minuten bij 7watt.

Zacht maken van boter of ijs. Soep, stamppot of ontdooien. Rijst, vis, kip, gehakt. De stappen van het instellen van de tijd is als . Elke magnetron kun je instellen op verschillende wattages. Maar welk wattage gebruik je nu waarvoor?


W: snel bereiden of opwarmen van bijvoorbeeld soep, ovenschotels, groente en vis. W: opwarmen, vlees en gevogelte braden en gerechten bereiden die eieren of kaas bevatten. Wil je de magnetron bedienen met een draaiknop of met touchscreen?


Een draaiknop is gemakkelijk maar met een mechanische ( touchscreen) bediening kun je vaak de tijd of het aantal wattage preciezer instellen. Display voor de gekozen instellingen. Zonder levensmiddelen kan het apparaat overbelast raken. Een uitzondering hierop is de korte serviestest (zie Aanwijzingen over serviesgoed). Nooit een te hoog magnetronvermogen instellen.


Maximaal 6watt gebruiken. De popcornzak altijd op een glazen bord leggen. Ontdooien vraagt een lager vermogen,.


Al tot uur van te voren kunt u de magnetron instellen zodat het eten na uw thuiskomst klaarstaat.

GIGATHERM MAGNETRON speciaal voor de HORECA of professionele keuken. Draairichting deur: omlaag. Inhoud oven in liters: liter. Wijze van instellen : voorkeuze instellingen. Buitenmaten: breedte x diepte x hoogte in mm.


Binnenmaten: breedte x diepte . Op zoek naar een combimagnetron met 7Watt ? Deze pagina geeft u een handig overzicht van al onze modellen met 7Watt. De oventemperatuur of de temperatuur van de vleesthermometer (indien van toepassing). Roer vloeistoffen, zoals soep, halverwege. Bereidingstabel voor de magnetron.


Een combimagnetron is een magnetron en hete luchtoven inéén. Het instellen gaat altijd in graden. Wij hebben een sharp werkt prima en heeft logisch en . Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Mijn microgolf werkt niet sinds gisteren. Lamp werkt wel maar knoppen werken helemaal niet. Wat kan de oorzaak zijn? Hij staat er ook niet meer tussen hier op de website. Behuizing en interieur geheel van roestvaststaal.


Geschikt voor borden tot ø28x(H)cm. Voer de gewenste kooktijd in door op de TIJD-toetsen te drukken. Druk op de MAGNETRON VERMOGENNIVEAU-toets tot het gewenste energieniveau op het display verschijnt.


Als de MAGNETRON VERMOGENNIVEAU-toets eenmaal wordt ingedrukt, wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.