dinsdag 19 september 2017

Sunshower installatie

Om eenvoudig te beoordelen of de. SUNSHOWER Deluxe White Installatiehandleiding deel 1. Alternatieve rechthoekig ventilatiekanalen zie bladzijde , zie punt 11. Deze installatie handleiding houdt de voorkeursinstallatie aan.


Er wordt gebruik gemaakt van ronde flexibele ventilatiebuizen en het frame met de glasplaat wordt op de tegel geplaatst.

Het alternatief op de ronde ventilatiebuizen zijn rechthoekige ventilatie kanalen van 1x mm. Schakel de groep of aardlekschakelaar in. Indien de sunshower geen sessie start controleer of de flatcable, stap goed gemonteerd is. Dit wordt aangegeven met knipper- ende ledjes . Het energieverbruik is zeer acceptabel, met een sessie van minuten op volle intensiteit bent u minder dan eurocent kwijt. Lees dit graag aandachtig door zodat de installatie voorspoedig verloopt.


Bovenbeugel, bout M8x25. Eventueel kan ook een opbouwdoos met giethars .

Ideaal als je snel en zonder verbouwing wilt genieten van infrarood onder de douche. Voorwaarden installatie. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondhei mits goed gedoseerd. U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur.


Afmeting: Full Body Infrarood: x 5Watt UV: UV- Lampen Stoomcabine: Nee Afstand tot Douchekop: cm. Sunshower zorgt daarvoor. Dit is bepalend voor een goede werking. PART 1: BUILDING THE FALSE WALL.


De bestaande douche kan gewoon in tact blijven. Een aparte groep is niet . Particulieren schaffen de sunshower meestal zelf aan, maar laten de installatie uit veiligheidsoverwegingen vervolgens liever over aan een . De voorkant bestaat uit een geharde glasplaat die je op dezelfde manier als ander glas in de badkamer schoon kunt maken. Uiteraard is er speciale glasreiniging en after care beschikbaar. Het is jouw taak om te zorgen dat alle installatie - en serviceverzoeken van de klanten worden verwerkt en ingepland. Gratis bezorging vanaf 20.


U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht tijdens het douchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.