dinsdag 31 oktober 2017

Iglo hotel noorwegen

Dit speciale iglohotel ligt op minuten van het stadscentrum van Alta, aan gelijknamige rivier. Het indrukwekkende bouwwerk van 2. Wie eens in een glasiglo wil slapen, moet naar Saariselkä, idyllisch gelegen in Lapland. Hotel Kakslauttanen ligt op ongeveer kilometer afstand van de luchthaven van Ivalo.


Dat op zijn beurt eenvoudig vanuit Helsinki is te bereiken.

Ook overdag is hier genoeg te doen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De temperatuur schommelt zo rond de -°C, een alleszins acceptabele temperatuur.


Voor een slapen in een iglo worden slaapzakken verstrekt die je warm houden bij een temperatuur van -°C, hoewel het raadzaam is om . Op zoek naar een unieke overnachting? Eentje die je altijd bij zal blijven? Kom dan bijzonder overnachten in een iglo.

Wanneer we het over een iglo hebben, dan zal je meteen de link leggen naar een iglo gebouwd van sneeuw en ijs. Alta en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Ook Noorwegen heeft een ijshotel , in de vorm van een gigantische iglo. Een warme slaapzak en dekens van dierenhuiden houden je warm.


Om het noorderlicht te zien moet je hier wel naar buiten, maar in de ongerepte Noorse natuur in de . In deze iglo heb je het beste uitzicht op het Noorderlicht. Open from December to April with new theme and construction. Elk jaar wordt dit Iglo Hotel volledig uit ijsbrokken en sneeuw gemaakt. Je slaapt er onder dierenhuiden en als we de recensies mogen geloven, is het minder koud dan je denkt ook al ligt de temperatuur altijd tussen de -4 . Only twenty minutes from Alta city centre you can spend a night at the Igloo Hotel.


Apart from the bedrooms the Hotel houses an ice bar, ice chapel and beautiful sculptures. When staying at the Hotel you will . Maar je maakt hem nog unieker door op bijzondere plaatsen te gaan overnachten. Zo kan je de nacht doorbrengen in een ijskamer van een sneeuw- of ijshotel.


Of je verblijft in een iglo met een glazen dak, zodat je de nachtelijke sterrenhemel (en wellicht het noorderlicht) in de gaten kunt houden.

Maak je verblijf compleet met een van de vele excursies in het gebie zoals sneeuwscooter- en huskytochten. Je kan deze bijzondere . Wakker worden met het Noorderlicht en de sterren vanuit het glas iglo hotel in Finland. Slapen onder een rendierhuidje en als je terugkomt van de sneeuwscooter safari even de sauna induiken. Het hotel organiseert ook husky sledetochten en excursies naar het Noorderlicht.


Het hotel beschikt over standaard kamers, suites, een ijskapel, ijsbar en verschillende l. Tijdens de wintersport overnachten we meestal in hotels , appartementen of pensions. Het liefst in een leuk skidorp en vlak bij de pistes. Maar het kan ook anders, bijvoorbeeld in iglo's en ijshotels. Voral in scandinavië zijn een aantal mooie ijshotels en iglo's te vinden.


Sorrisniva Iglo Hotel Alta Noorwegen Foto: Koolrooms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.