dinsdag 31 oktober 2017

Medicas betalingsvoorwaarden

Na aanmelding mag u de betalingsvoorwaarden van Medicas incassobureau gebruiken. Betaal direct online met iDeal. Betalingsregeling Aanvragen. Bent u op zoek naar een no cure no pay incassobureau? Medicas is uw betrouwbare partner in debiteurenbeleid en geeft u persoonlijk advies!


Medicas betalingsvoorwaarden

Indien betaling uitblijft, wordt de vordering ter incasso uit handen gegeven aan het incassobureau MediCas. Voor meer informatie klik hier. Alle buitengerechtelijke incassokosten verband houdende met de invordering van de gedeclareerde bedragen komen ten laste aan de cliënt. De MediCas betalingsvoorwaarden , welke gedeponeerd zijn bij de. Dit houdt voor u in dat wij uw behandelingen rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.


De Praktijk heeft contracten met VRZ (o.a. Zorg en Zekerheid), De . De praktijk zal het incassotraject overdragen aan Medicas B. Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de. BETALINGSVOORWAARDEN SMC TEYLINGEN.


De betalingsverplichting aan Kindertherapie praktijk Tilburg staat los van mogelijke vergoedingen door verzekeraars, PGB of andere vergoeding mogelijkheden. Deze voorwaarden zijn voorafgaand . Schriftelijke verslaglegging wordt apart in rekening . Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda. Ook indien u weinig tot geen vorderingen heeft op jaarbasis, loont het zich om u aan te melden bij Medicas. Omdat u lid bent, kunt u immers gebruik maken van onze betalingsvoorwaarden , sommatiestickers, naam en logo. Achterstallige betalingen worden uit handen gegeven aan incasso bureau Medicas.


Natuurlijk is het ook mogelijk om aan ons een machtiging af te geven of de nota direct door middel van pin of contant te voldoen. Deze kosten bedragen van de hoofdsom, met een minimum van. De Medicas betalingsvoorwaarden zijn van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de KvK . Behandelingen kunnen uiterlijk tot uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Daarna zal een geannuleerde behandeling volledig in rekening worden gebracht.


Medicas betalingsvoorwaarden

Op al onze leveringen zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing die gedeponeerd zijn bij de Arr. Normaliter en ook op dit moment hanteren wij geen wachtlijst! Tevens zijn de Medicas betalingsvoorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de KvK te Breda. Wanneer u niet of niet volledig verzekerd bent voor fysiotherapie brengen we de kosten bij u in rekening.


De factuur moet binnen dagen voldaan zijn. Twee weken na onze eerste aanmaning schakelen wij een incassobureau in. In onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van MediCas Incassobureau van toepassing. Gemaakte afspraken (mondeling of telefonisch of per mail) kunnen tot uur van te voren geannuleerd of verzet worden.


Medicas betalingsvoorwaarden

Wij behouden ons het recht voor afspraken die zonder tijdige afmelding verzuimd worden of binnen . Wij declareren niet rechtstreeks aan uw verzekeraar. Zo is de nota transparant voor u. Wij hanteren de Medicas betalingsvoorwaarden. Vorderingen die niet binnen dagen na factuurdatum zijn voldaan worden voor verdere administratieve afhandeling overgedragen aan Medicas Incasso- Juristen. De patiënt, cliënt of diens wettige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.