maandag 27 november 2017

Gel inlegzolen scholl

Gel inlegzolen scholl

Of ze nu plat of open zijn of hele hoge hakken hebben. De zolen zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in sportschoenen en bieden e. Scholl Voetzolen Gel Activ Work Man - paar. Dankzij de speciale technologie en het unieke design blijven je voeten droog op de momenten dat ze het nodig hebben.


Gel inlegzolen scholl

De inlegzooltjes zijn speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Wij waren bijzonder benieuwd. Leg de zolen met de GEL - kant naar BENEDEN. Het is aanbevolen om de zolen elke zes maanden . Wanneer u mooie en gezonde voeten hebt, voelt u zich goed. Begin voor uw voeten te zorgen met de voetverzorgingsproducten van Scholl.


Deze inlegzolen zijn ontworpen om effectief schokken te absorberen en te helpen . De zolen bieden uitstekende steun vergeleken met het dragen van schoenen zonder inlegzolen. De zolen bevatten zachte en dunne gel met ingebouwde steun voor de voetboog. De zachte gel met ingebouwde steun voor de voetboog zorgt voor een lichtvoetig gevoel de hele dag lang. De extra demping bij de bal en boog van uw voet ondersteunt uw voet op een comfortabele manier.


Knip langs de lijn die overeenkomt met uw schoenmaat of gebruik de originele binnenzool in uw schoenen als model. Vervang de inlegzolen wanneer ze . Extra comfort voor platte schoenen. De tenen worden niet samengedrukt. Blijft goed op zijn plaats zitten. Absorbeert effectief microschokken.


Kan ik de inlegzolen kleiner maken door ze bij te knippen, bijvoorbeeld voor schoenmaat 37? Waar is de gel van gemaakt? De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.


Gel inlegzolen scholl

En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Verbazingwekkende demping voor extreem hoge hakken. De ultrazachte gelboorg verlicht de druk op de bal van de voet en geeft extra comfort. Zo ontworpen dat ze in iedere schoen passen.


Everyday- inlegzolen voor dagelijks gebruik. Sport- inlegzolen , om de hele dag actief te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.