woensdag 29 november 2017

Huurwoning sassenheim

Pararius helpt u met het vinden van uw huurwoning in Sassenheim. Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning vragen wij een minimaal inkomen. Appartement in Sassenheim ? Riante 8-kamer woonboerderij met fraaie uitzichten over de landerijen, centraal gelegen in het groene hart, nabij winkels en op ca. Verzorgde voor- en zijtuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto?


Deze keurig, verzorgde woning is gestoffeerd beschikbaar voor meerdere jaren.

Huurwoning in Sassenheim ? Veel woonruimte aanbod in Sassenheim. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht sassenheim , met prijzen vanaf € 575. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in sassenheim. Schrijf je gratis in als woningzoekende en voel je thuis bij Vesteda.


Nederlandse woningbelegger. Op deze site vindt u ook informatie over de woningcorporaties in de regio. U zoekt een huurwoning in Sassenheim.

Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Sassenheim u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht te huur huurwoning sassenheim. Een leuke kamers woning met lift. Grote slaapkamer, Badkamer met ligbad Toilet. Voor maanden te huur ! De woning beschikt over eigen berging en balkon.


Gelegen in een rustige omgeving. Betaalbaar een huurwoning vinden in Sassenheim. Naast kamers en appartementen ook anti-kraak woningen bij Kamernet beschikbaar. Woonkamer (30m2) met daarbij nog een open moderne keuken. Alle woningen hebben een luxe uitstraling en ieder appartement heeft een eigen buitenruimte.


De bewoners van het hoofdgebouw kunnen vanuit hun appartement rechtstreeks de voorzieningen op de begane grond en de eerste verdieping bereiken. Alle sociale huurwoningen zijn inmiddels aangeboden en verhuurd. Zeer goed onderhouden 2-kamer topappartement ( bovenste verdieping) met een ruim balkon op het Zuidoosten en een inpandige berging.


Het appartement is smaakvol afgewerkt, is zo te betrekken en zeer energiezuinig (Energielabel A). Bekijk de bezichtigingsvideo! Dankzij de ligging op de bovenste verdieping heeft dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.