woensdag 29 november 2017

Siemens kg36eaw43

Siemens kg36eaw43

Populaire specificaties. Koelkastmodel, Standaard. Energiekosten per jaar, €280. Frost: minder ijsvorming en sneller ontdooien. In de coolBox is het - °C kouder dan in de rest van de koelruimte, waardoor vlees en vis tot 2x langer vers blijven.


Siemens kg36eaw43

Is dit echt het beste product? Heeft het onze testen met succes doorstaan? Ik ontdek Test Aankoop voor slechts € 4. Dit product heeft een goede . Automatische ontdooiing. Met het ontdooien hoeft u zich nu niet meer bezig te houden. Dat regelen de koelkasten zelf automatisch, zonder dat de temperatuurschommelingen een negatief effect hebben op uw levensmiddelen.


Totale netto-inhoud: 3l. Netto-inhoud koelgedeelte: 2l. Bewaartijd bij stroomonderbreking: u. Uitrusting Elektronische tot op de graad. Kastontwerp: Vrijstaand. Deurscharnieren: Rechts.


Klimaatklasse: SN-T, Geluidsniveau: dB. De leveringskost is €399. Große Auswahl von Top-Marken. Ontdek de SIEMENS KG36EAWvandaag nog aan de scherpste prijs. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.


Siemens KG36EAWprijzen: vanaf € 55bij webshops. De diepvriezer onderaan met lowFrost zorgt voor minder ijsvorming op je voedsel en ontdooit sneller. Vlees en vis bewaar je langer dan in een koelkast zonder coolbox: in deze box is het 2-3°C koeler dan de rest van de koe. Hohe Stromkosten sind aufgrund der Effizienz aber trotzdem nicht zu erwarten.


Siemens kg36eaw43

Hause oder in die Filiale in Ihrer Nähe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.