vrijdag 1 december 2017

Cocoon table rechthoek

Cocoon table rechthoek

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Cocoon Table Rechthoek (80x60xcm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en . Coolblue: alles voor een glimlach. Deze luxe tuinhaard is voorzien van een ingebouwd gasvuur. Dan is deze afdekhoes wat voor u. Elektronische ontsteking met thermokoppel veiligheidsontwerp CE goedgekeurd De cocoon . De vuurtafel wordt geleverd inclusief lavastenen, houtblokken, gasslang (meter) en een PVC beschermhoes.


Cocoon table rechthoek

Koop bij Warentuin dan nu uw vuurtafel en alle extra s! Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Vierkant, Rechthoek of Statafel. Het ontbreken van het rookkanaal.


Het zorgt voor een fijn loungevuur zonder rook of vonken. Nu wij steeds meer en meer buiten wonen is een buiten sfeerhaard niet meer weg te denken in uw tuin of veranda. Verleng de avonden met warmte en gezelligheid ! Accessoires table rechthoek. Deze sfeerhaard verlengt koele (zomer)avonden.


Cocoon table rechthoek

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De RVS-brander (kw) van deze haard is perfect weggewerkt door de meegeleverde houtblokken en lavastenen. Hierdoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel en is deze nauwelijks van echt te onderscheiden. Deze vuurtafel van composiet is speciaal ontworpen voor de wat kleinere tuinen,of balkons. Door zijn afmeting van 8x 6x 4past hij bij iedere zithoek.


Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude temperaturen en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten (afgedekt met meegeleverde hoes) blijven s. Inbouw verkrijgbaar in de kleur: zwart- antraciet. Deze tafel heeft een ingebouwde gashaar en de haard geeft vuur zonder rook of vonken. De gasfles kan niet in de vuurtafel geplaatst worden, . Bel voor uw aanbiedingsprijs. Op voorraad - Op werkdagen voor 16:.


Cocoon table rechthoek

Geniet gezellig buiten van een open haard tijdens de zomermaanden zonder rook of vonken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.