vrijdag 1 december 2017

Woll hapjespan

WOLL Nowo-Titanium 28cm. Afmetingen (BxDxH): 2x 2x mm. Met deze hapjespan kookt u energiebesparen gezond en vetarm! De sautépan heeft ook een h. De pan heeft ook een handig afneembaar handvat!

Formaat: 26cmEnergiebesparend: De pan gelei. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Plaza € 6Kookpunt € 9CookCo.


De pannen zijn vervaardigd uit gietaluminium dat stress- en luchtvrij is, en daarmee een zeer sterke basis vormt die niet zal kromtrekken. Kook de lekkerste gerechten en hapjes als een ware chef-kok met deze NOWO hapjespan van Woll. Deze grijze pan, gemaakt van gietijzer en aluminium, heeft een diameter van cm.


Woll NOWO Hapjespan - Ø cm.

Coolblue: alles voor een glimlach. Voor kleine of grote gerechten, bakken of wokken. Zo bakt geen enkel gerecht aan en kun je de pan altijd veilig optillen.


Gegoten aluminium pan met unieke Diamond non-stick coating. De antiaanbaklaag is geheel PFOA-vrij. Het afneembare handvat zorgt ervoor dat de hapjespan gemakkelijk op te bergen is, wat ook ideaal is bij gebruik van . De hapjespan heeft ook een handig afneembaar handvat. Nadelen zijn er ook, de pannen kosten nogal wat en zijn in Nederland nauwelijks te koop. Rolls Royce onder de pannen, maar . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


De hitte wordt perfect opgenomen dankzij de 9mm dikke bodem en de uitstekende warmtegeleidende eigenschappen van aluminium. Demeyere Hapjespan Paellapan. DeBuyer Mineral B Element Hapjespan - Ø 32 . Materiaal Roestvrij staal Aluminium Gietijzer Zilver Geëmailleerd Tri -ply.


Kleur Zwart Rood Blauw Zilver. Renaud – Delft Horecabenodigdheden B.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.