dinsdag 30 januari 2018

Boneco 2055w

Twee ionisatie punten voegen aan de instromende lucht negatieve ionen toe zodat al het. Coolblue: alles voor een glimlach. Stofvrije kamers en een aangename luchtvochtigheid zorgen voor een comfortabel gevoel en verminderen klachten zoals hoesten, allergische reacties en een droge huid.


Deze luchtwasser bereikt dit door de lucht te wassen zoals bij een regenbui. Een zeer stil systeem voor een aangenaam leefklimaat.

Zeer chique uitstraling in antracietkleurig ABS (hoogwaardig kunststof). Vermindert statische elektriciteit, voorkomt uitdroging van de huid (winter), verwijdert huisstof en pollen en voorkomt scheuren in het parket. De ideale luchtvochtigheid ligt . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


De bevochtiging van de lucht gebeurt op een geheel natuurlijke manier. Er verdampt ongeveer liter water per uur.

Het apparaat is fluisterstil en verbruikt slechts Watt . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Bevochtigt en reinigt de lucht. Voor woonkamer, slaapkamer. Zo goed als nieuw, perfecte staat.


Slechts korte periode gebruikt voor kinderkamer. Ook met geurolien te gebruiken maar nooit gedaan. Gebruiksaanwijzing incl. Kan ook met geurolien gebruikt worden maar nooit gedaan.


Inclusief gebruiksaanwijzing. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Naast het wassen en ioniseren van de lucht, kan het apparaat ook de lucht bevochtigen met behulp van aromatherapie. Reservoirinhoud: liter. Geluid stand l: dB.

Met de luchtwasser van Boneco kunt u de lucht in uw huis zuiverder maken. Dit doet hij door stof, pollen en luchtjes uit de lucht te halen op de manier dat regen dat met de buitenlucht doet. Zo heeft u dus zuiverder zuurstof in huis.


Vergelijk alle prijzen en zie direct waar ie het goedkoopst is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.