woensdag 24 januari 2018

Siemens kg36vvw32

Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. In koeldeel plateaus, waarvan in hoogte verstelbaar en uitschuifbaar. Led-lampje bovenin vooraan in het midden, schuin naar beneden schijnend.


In de deur rekken over . Wanneer je vaak net even teveel boodschappen meeneemt, kan ruimte erg handig zijn.

Door ze in hoogte te verstellen maak je snel plaats voor grotere etenswaren. Hij beschikt over de nieuwste hyperFresh vershoudlade, die groente en fruit 2x langer vers houdt, en de lowFrost-technologie die ontdooien tot een minimum beperkt. Class koel-vriescombinatie met hyperFresh lade die groente en fruit langer vers houdt, en de lowFrost-technologie die ontdooien tot een minimum beperkt. Is dit echt het beste product? Heeft het onze testen met succes doorstaan?


Ik ontdek Test Aankoop voor slechts € 4. De koelruimte heeft 2liter en is voorzien van vier in hoogte verstelbare plateaus van veiligheidsglas. Handig als je veel boodschappen tegelijkertijd doet.

Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Gratis geleverd en oude apparaat mee retour! Coolblue: alles voor een glimlach. Populaire specificaties. Energiekosten per jaar, €420.


Energieverbruik, 226kWh. Koelkastmodel, Standaard. Draairichting deur, Rechts. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Deskundig en eerlijk advies. Groot aanbod in alle modellen.


Scherpe prijzen en snelle service. Per maand betalen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.