Thuis een kopje thee drinken is goedkoper dan in een horecagelegenheid. Tips voor het serveren van losse thee. Met een aantrekkelijk product als losse thee voor de horeca. Alleen effectieve inzet van middelen, omzetmaximalisatie en kostenbeheersing brengt succes.
Interessante inkoopprijzen en aantrekkelijke verkoopprijzen levert interessante marge. Zelf alleen die extra stappen zetten naar succes is echter niet genoeg, dit zul je . Op zoek naar verse thee voor uw restaurant? Losse thee in uw horeca bedrijf. Horeca en bedrijven - losse thee. Steeds meer mensen drinken deze natuurlijke, gezonde drank.
Met een geringe investering in verschillende smaken verse thee maakt u echt indruk bij uw gasten! Uitzonderlijke losse theeën en slimme oplossingen voor horeca. De kwaliteit en beleving van losse thee , het gemak van een theezakje. Ben jij de eigenaar of inkoper van een restaurant, cafe of hotel? Wellicht is het interessant om de klant te verwennen met een authentiek kopje Chinese losse thee.
Hoge kwaliteit losse thee voor in de horeca , gebruiksvriendelijk, super hygiënisch en omzet verhogend. Lees meer over losse thee voor in de horeca. Koop al je losse thee en thee accessoires bij TwisTea. Laat uw klanten genieten van verse ijsthee op uw terras.
Met het ijstheeconcept van Fleur de Café kunt u als horeca ondernemer binnen minuten een verse ijskoude ijsthee serveren . De thee van Mingtea is dan ook verkijgbaar in een aantal zaken in België. Wij werken samen met onze partners aan de ultieme thee beleving voor de gast, want daar draait het toch uiteindelijk om? Door het gebruik van losse thee heeft niet iedere kop thee een individuele verpakking nodig, waardoor je je hoeveelheid afval kan minimaliseren. Schenk je klanten smaakvolle losse thee ! Contacteer ons voor advies op maat voor jouw horeca zaak. Bij verschillende horecazaken kun je al genieten van onze mooie, losse thee.
Stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers die mooie eerlijke producten gebruiken en graag hun gasten willen verwennen, zoals restaurant De Beejekurf, restaurant Valuas en Het Aardbeienland en Blue Berrie Hill. Net als koffie is thee een vers product. Voor het zetten van een goede kop thee , is de kwaliteit van het gebruikte product van het allergrootste belang.
Er kan gekozen worden voor zakjes of losse thee. Het is wat je zelf makkelijk vindt en gewend bent. In de horeca werken ze vaak met voorverpakte porties. Een zakje mag nog wel, maar dan handgevuld. Niet met gruis, zoals bij Pickwick, maar echte . Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid Disclaimer.
Op deze website vindt u functionele, analytische en advertising cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de site goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan cookies voor onze zoekfunctie.
Met analytische cookies krijgen we inzicht in . Thee van Betjeman and Barton wordt ook binnen de horeca op veel plaatsen in Nederland geschonken en is ook daar inmiddels een begrip. Van grand cafés tot restaurants met een, twee of drie Michelinsterren. Omdat voor ons kwaliteit heel belangrijk is, kunt u als horeca -ondernemer, ook in kleine hoeveelheden .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.