vrijdag 11 mei 2018

Bosch serie8 wtw87560nl

Heb deze droger samen met een Bosch wasmachine gekocht voor ons nieuwe huis. Had hiervoor ook een Bosch wasmachine en droger en was daar altijd erg tevreden over. Ivm niet willen verhuizen aan oude bewoners verkocht. Droger heeft een uitgebreid programma met verschillende standen. Rechten bij kopen op afstand.


Bosch serie8 wtw87560nl

De machine geeft de resterende programmaduur weer, laat met een geluidsignaal weten waneer het programma klaar is en heeft trommelverlichting. Bekijk de eigenschappen:Bijzonder energiezuinigUit tests van de Consumentenbond blijkt dat een warmtepompdroogkast tot wel minder energie verbruikt in vergelij. Met indicatoren wordt er . Warmtepompdroger met speciaal ECARF gecertificeerd anti-allergie droogprogramma. Heel prettig als u of een van uw gezinsleden veel last heeft van allergieën.


De condensor hoeft u nooit meer handmatig pluisvrij te maken, deze is namelijk zelfreinigend. Bijkomend voordeel hiervan is dat de machine gedurende zijn . Hiermee heeft deze droger genoeg plek voor het wasgoed van tot personen. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Uit ons grote webwinkel onderzoek blijkt dat de prijzen van huishoudelijke apparaten behoorlijk kunnen verschillen. Het prijsverschil loopt soms op tot meer dan. Ook zijn er vaak korting- of cashbackacties.


De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf namelijk vier keer per droogbeurt met condenswater. Micropluisjes krijgen zo geen kans zich te nestelen. De droogprestaties blijven zo optimaal en de . Voeg toe aan vergelijker. De warmtepompdroogautomaten van Bosch blijven zo hun hele levensduur extreem zuinig en leveren continu een optimaal droogresultaat. Inclusief condenswaterafvoersysteem.


Alle actuele Bosch Wasdroger aanbiedingen van meer dan 1webshops in één overzicht. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste Bosch Wasdroger deal scoort. Prijs kwaliteit de beste keus!


Pluspunt: Waterafvoer via slang. Kwalitatief merk voor correcte prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.