vrijdag 11 mei 2018

Lg wasdroger storing

Lg wasdroger storing

Download hier gratis uw LG Wasdroger handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. EHE: Veel te hoge lucht temp. En vocht in de droger , verwijder de natte kleding uit de droger en laat de deur ongeveer minuten openstaan.


Lg wasdroger storing

Heeft u de Storing gevonden en u heeft LG wasdroger droger onderdelen nodig kunt u deze bestellen onder wasdroger onderdelen in onze onderdelenshop. Als de droger niet op een vlak oppervlak staat, kan er een probleem ontstaan. EHE of ELE verschijnt op het display wanneer de luchttemperatuur of. Je LG wasmachine geeft plotseling een storing , erg vervelend. Het display van je wasmachine geeft in deze gevallen vaak een foutcode weer.


Vervolgens denk je: Zou het helpen om hem te resetten? In dit artikel lees je wat deze foutmelding precies betekent en wat jij eraan kan doen om de storing te verhelpen. Terug naar storingsmelding pagina. Hieronder veel voorkomende storingen bij wasdrogers. Condensdroger droogt niet goe de machine doet er veel te lang over.


Lg wasdroger storing

Oorzaak: de aluminium condensorbak is vervuild en verstopt. EHE staat voor interne aardlek geconstateerd Mogelijk is het over na een dag niet gebruiken (stekker er dan uit laten) Als dit niet helpt dan de machine open halen en volledig stof vrij maken. Dus het gehele lucht circuit vanaf de ventilator, condensor, de ruimte waar de afvoer pomp in hangt en bij het . Deze wasdroger van LG bestel je.


De storingscode DE (soms ook weergegeven als DOE) geeft aan dat de deur openstaat, of dat het deurslot of deurvergrendelingsmechanisme de elektronica niet kan informeren dat de deur volledig gesloten is. Weigerende LG deursloten zijn een bekend euvel. Op de modellen zonder display wordt de foutcode aangeduid . L4xpE Pluisjes en stof in de. LG wasdroger LG zult u waarschijnlijk voornamelijk kennen van de populaire mobiele telefoons en televisies van het merk. Wat velen echter niet weten, is dat LG ook verscheidene huishoudelijke apparaten produceert.


Onder deze producten vallen ook de wasdrogers van LG. Ook zeer dankbaar voor dit forum Fknn oplossen voor mijn ouders. Stonden ook al bijna in de winkel voor zotte kosten grtjs Veerle Lees reacties.


De meeste mensen kennen LG waarschijnlijk vanwege hun mobiele telefoons en televisies. Wis jij echter dat LG ook al jaren huishoudelijke apparaten maakt, zoals warmtepompdrogers? LG IE storing verhelpen.


Lg wasdroger storing

Door het zuinige karakter . Wij zijn zeer ervaren en kunnen uw LG wasmachine repareren. Lees deze handleiding zorgvuldig door alvorens uw droger in gebruik te nemen en bewaar hem zorgvuldig voor. Zorg ervoor dat de stroomkabel geaard is en aangesloten op een stroomonderbreker alvorens de droger aan te sluiten. Geen aarde kan leiden tot storingen of . Geeft uw LG droger de foutmelding CL?


Dit betekent dat de kinderslot functie is ingeschakeld. Heb je geen zin om het condensreservoir te legen? Met de meegeleverde condensafvoerslang voer je het vocht automatisch af. Mocht er onverhoopt een storing zijn, stelt de wasdroger zelf het probleem vast.


Met Smart Diagnosis geeft de wasdroger een signaal af aan de klantenservice van LG. Zo hoef jij niet zelf uit te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.