donderdag 3 mei 2018

Bosch wasmachine logixx 8 handleiding

Bosch wasmachine logixx 8 handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Met een vaatwastablet of een flinke schep soda de wasmachine leeg laten draaien op graden.


Ook kan je met een was draaien ipv wasverzachter natuurazijn gebruiken, heeft de . Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Programma- overzicht ~ bijblad over gebruikershandleiding en. Maximale belading in kg (kilogram). Symbolen voor de programma-afloop en instructies. Een wrakingsfilmpje want deze machine centrifugeert alleen als het zich daartoe mogelijk acht.


Deze gloednieuwe Bosch. Ik heb een wasmachine Bosch Logixx 8. Hij gaf gisteren code faan. In de gebruiksaanwijzing staat dat de afvoer dan verstopt zit. Check onze wasmachines en wasautomaten. Lees reviews en vergelijk prijzen!


Bosch wasmachine logixx 8 handleiding

Wat betekent de Ffoutmelding van mijn Bosch wasmachine ? De waterstop is in werking getreden, waarschijnlijk door een lekkage. Dit kan duiden op water in de bodemplaat, wegens ondichtheid van het apparaat. Vorige week is mijn nieuwe wasmachine afgeleverd. Helemaal blij mee want met vier kinderen en geen wasmachine is echt geen doen.


Paar wasjes meegedraaid. Alles werkte prima maar net toen ik vandaag een tweede was wou gaan doen, kwam er een storingsmelding. Het gaat om de melding F57. Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.


Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en . De wasmachine is namelijk voorzien van automatische dosering van wasmiddel, een vlekkenautomaat met verschillende soorten vlekbehandelingen en een SpeedPerfect-knop waarmee je het . Ik sta op het punt een nieuwe wasautomaat te kopen, na jaren een Whirlpool gebruikt te hebben. Wie heeft (een beetje) ervaring met Bosch wasautomaten?


Ik dacht aan een Logixx sensitive. Die kilo is wel belangrijk. Koop of Verkoop bosch op Marktplaats. Wasmachine bosch logixx sensitive vrijstaand 8kg prima wasmachine , nooit problemen mee gehad.


Bosch wasmachine logixx 8 handleiding

Originele handleiding nog aanwezig (zie laatste foto). Geeft uw Bosch of Siemens wasmachine de foutcode Ebetekent dat de zeef in de wateraansluiting van de toevoer of AquaStop aansluiting verstopt is. Fop mijn Bosch Logixx.


De motor is gemaakt door een monteur. Volgens de gebruiksaanwijzing betekent dat Motor defect. Echter de wasmachine blijft code Fgeven! Heeft iemand een oplossing. Groot symbooldisplay voor programmaverloopindicatie, temperatuur, eindtij toerentalkeuze en resttijd.


Comfortabele eenknopsbediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.