donderdag 3 mei 2018

Carpigiani softijsmachine prijs

Vind softijsmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gezocht naar softijsmachine prijs ? KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES! Ophalen in bergen op zoom … € 2. Heel weinig gebruikt Aalsmeer, NH € 6.

Type: 2AES PSP DF RTX. De ingebouwde computer geeft een volledig verslag van gegevens die van belang kunnen zijn voor de HACCP. Ontdek ook de kracht van de Pastochef voor uw crème patissière. Met de pasteurisatieketel kan de warme bereiding worden klaar gemaakt om deze dan in de ijsturbine te . Degelijke, recente machine.


Verkoop per opbod vanaf 4Euro Zie onze bedrijfspagina VEILINGWINNAAR. Model TRE NC, tapkranen. Deze service wordt verzorgd door een door Nordcap geautoriseerde servicepartner op het gebied van softijsmachines.

Hier voor geldt een vaste prijs. Watt, voorzien van softijs en milkshake dispenser, afmetingen circa b74xd100xh160cm. Deze softijsmachine is compact, heeft een hoge productiecapaciteit en is eenvoudig te bedienen.


See what people are saying and join the conversation. Het allerbeste adres voor onderhoud aan uw professionele ijsmachine , ambachtelijke ijsmachine , schepijsvitrine, slushapparaat, slagroommachine, etc. Professionele en vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u weer snel kunt draaien. Carpigiani grootste servicecenter van Nederland.


OmschrijvingSpecificatieWat vinden anderen? De huidige generatie ijsmachines zijn zo high-tech dat ze zichzelf compleet reinigen, je moet ze alleen. Deze machine is compact, heeft een hoge productiecapaciteit en is eenvoudig te bedienen, met bovendien een uitstekende prijs -kwaliteit verhouding. De beste tweedehands softijsmachine carpigiani resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de adverten. Deurne (Noord-Brabant) . Een wereldprimeur want in Italië vond de onthulling pas plaats op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.