donderdag 31 mei 2018

Cobb compact verhoger

Vergroot de afstand tussen briket en bakplaat voor optimale garing. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Dat kan bij Barbequeshop.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Dit wordt aanbevolen voor te wokken en het gebruik van de bakplaat.

Wilt u de COBB bakplaat of wokaccessoires op uw COBB compact BBQ gebruiken? Dit zorgt voor een juiste afstand tussen de Cobble Stone en . Neem voor al uw vragen direct contact met ons op! Nautic Gear heeft een ruim assortiment Cobb accessoires.


De verhoger van cobb is speciaal ontworpen voor de cobb compact barbecues. Wanneer u de afstand tussen de cobble stone (briket) en een . Dit tussenstuk verhoogt de Cobb met 2.

Deze is naar verwachting eind juli leverbaar. Welkom bij de watersportwinkel waar uw wensen centraal staan. Bestel nu ook online in onze webshop! Compact verhoger online kopen? Laatst door jou bekeken.


Hij is net zo veelzijdig als de Cobb Pro, maar nog compacter uitgevoerd. Een wereld aan watersportartikelen. Deze verhoger plaats je simpel op je kleine Cobb barbecue om vervolgens je wok of bakpl. De ring wordt op de rand van de Cobb geplaatst en daar boven op wordt de deksel gezet. Zo komt er meer ruimte in de.


Dan heeft u de compact verhoger nodig. De Cobb barbecue is veilig, . Alle actuele Cobb BBQ accessoires aanbiedingen van meer dan 1webshops in één overzicht. We hebben een aantal recepten voor je op een rijtje . Silerswaar Makkum is hét adres voor Cobb barbecue.


Ten eerste is er een normale Cobb en de compacte Cobb.

Kip, heel, gaat hier prima op, zonder deksel verhoger. Dit product wordt door ons zelf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.