donderdag 31 mei 2018

Esther van der sluis keramiek

Esther van der sluis keramiek

Alles wordt gemaakt in eigen atelier en is dus 1 handmade. Het heeft hetzelfde herkenbare hand- schrift. Ik ben dan ook meer kunstenares dan . Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van design. Als een bewerker van keramiek , ofwel 'keramist', vult ze dit traditionele vak in op een hedendaagse wijze.


Esther van der sluis keramiek

Dat zie je bijvoorbeeld aan de moderne draai die ze . Esther van der Sluis bijzonder porselein in haar studio in Nederlan waar het werk met de hand wordt gemaakt. Maar wie zijn de ontwerpers achter de ontwerpen? Irene van de Laar zoekt hen op.


Deze pin is ontdekt door Sant Beijderwellen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Handmade ceramics by dutch ceramicist All Es: what a dream.


Esther van der sluis keramiek

Handgemaakte Keramiek BordenServiesPastels. Dream table filled with pastel ceramics. To buy head on over to all-es. Ceramics by Dieuwke van der Mark available at Brainy Days . Ieder product ziet er anders uit en heeft nog de rafel randen of druppels glazuur.


Er wordt gespeeld met zachte tinten en ongeglazuurde delen. Weer een mooie aanvulling op onze keramiek collectie. This Pin was discovered by Nicolette Fidder. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Er zit niets anders op dan weer zelf aan de draaitafel te . Laat ons hopen dat ze daar vooral nooit met stopt. Prachtig keramiek uit Amsterdam. Amazing ceramics, made by Ester van der Sluis: Es.


Ook willen wij het aanbod vergroten met meer sieraden uit artistieke hoek, keramiek met een toeristisch trekje, het voeren van exclusieve gebruiksvoorwerpen met een glaskunstontwerp van mij daarin verwerkt zoals bijvoorbeeld Ipadhoezen en tasjes met kalfsvacht. Verder heb ik een voorlopige overeenkomst kunnen . Opgeleid als keramist aan de beroepsopleiding keramische technieken in Gouda, aangevuld met het extra leerjaar glazuren, maak ik werk dat geheel bestaat uit unica. Handgevormde schalen, vazen en objecten, geïnspireerd door de vormen en kleuren uit de natuur. Ik wil dingen creëren, iets unieks .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.