vrijdag 4 mei 2018

Gsn33vw30 bosch

Bosch GSN33VWSerie - Vriezer - Wit. Met een inhoud van maar liefst 2is deze daarnaast zeer royaal te noemen. Hij heeft ook een 3- voudig veiligheidsysteem om o. Prijzen vergelijk vanaf € 4900.


Nederlands model - GSN33VW- jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Er staan in totaal transparante vrieslades en -vakken tot je beschikking. Handig, want zo zie je bij het openen van de deur in oogopslag wat je nog op voorraad hebt. In het midden van de vrieskast vind je een extra . VarioZone: meer flexibiliteit door variabel inzetbare glazen legplateaus en laden in het . De nummer in vriezers! De prijs vergelijk site!


Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.

De GSN33VWheeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een optisch en akoestisch waarschuwingssysteem en een FreshSensor voor een constante temperatuur door intelligente . De vriesvakken zijn voorzien van een snelvriesfunctie, waarmee levensmiddelen sneller ingevroren kunnen worden, waardoor deze langer vers blijven. Met deze vrieskast behoort de vervelende ontdooiklus tot het verleden. Große Auswahl von Top-Marken. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Electronische temperatuurregeling en -controle met LED indicatie, zorgen voor een nauwkeurige diepvriesklimaat. NoFrost techniek, zodat u nooit meer hoe. Deze vrijstaande vriezer momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 49door Veiligkopen.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wat dacht u van het model GSN33VWmet een inhoud van 2liter? Via de elektronische temperatuurregeling en -controle weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uniek voor deze vrieskast is FreshSensor, die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft dankzij de sensor technologie.


Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner. Livré gratuitement le lendemain.

Bekijk de folder actie van Expert en koop direct met korting in de winkel. Coolblue : tout pour un sourire. Ruim Miljoen tevreden klanten. Voor 23:00u bestel morgen in huis! Frysen är fyrstjärnig och har superinfrysning med återgångsautomatik.


Nettovolymen är 2liter och inredningen består av två infrysningsfack och fem frysbackar, varav en BigBox. Både facken och lådorna är av transparent plast och hyllorna . Profitez de la qualité et la fiabilité BOSCH à petit prix ! BOSCH GSN33VWcongélateur armoire en promo sur Cdiscount ! Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED? VitaControl - constante temperatuur met intelligente sensortechnologie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.