vrijdag 4 mei 2018

Samsung koel vriescombinatie no frost

Ontdek de ruimte, flexibiliteit. IJsvorming zorgt ervoor dat . Vergelijk op Koelkasten. Zoek nu met de handige tools jouw ideale. Coolblue: alles voor een glimlach.


Snel bezorgd en gratis bezorging vanaf 20.

Ook deze koelvriescombinatie is een vernieuwend product dat zorgt voor veel gemak in de keuken. Totale brutocapaciteit, 3l. Dankzij de NoFrost -technologie heeft u geen last van ijsvorming op uw producten, hoeft u nooit meer te ontdooien en bespaart u ook nog eens energie omdat . Netto inhoud koelgedeelte (ltr) 2liter.


Plaatsing vriesgedeelte Onder. Sterren vriesgedeelte sterren. Alarmsignaal bij temperatuurwijzigingen.


De indeling is perfect en het No - Frost systeem is erg fijn zodat het ontdooien nu verleden tijd is. De schuifladen zijn erg prettig en handig zodat je overal prima bij kunt en vooral het flessenrek is ideaal voor witte wijn en andere drankjes.

Minimaal jaar Meo Lease Contract€ 1per maand € eenmalige contractkosten. Minimaal jaar Meo Lease Contract€ 1per maand € 1eenmalige contractkosten. Vrijstaande koelvrieskast met no - frostviersterrenvriesdeel onder. Temperatuur van koel - en vriesdeel zijn apart van elkaar in te stellen. In koeldeel kunststof deurrekken waarvan over de halve breedte van de deur, in hoogte verstelbare glasplateaus, uittrekbaar glasplateau, flessenrek om flessen horizontaal op te . Bij NoFrost wordt de lucht met vocht en al uit het vriesdeel gezogen.


De lucht wordt gekoeld en het vocht wordt als ijs vastgehouden door de verdamper. Deze wordt regelmatig volautomatisch ontdooid. De deuren zijn om te zetten zodat hij ook andersom open kan. Samsung no frost koel vries combinatie.


De grote vrieslades en de ruime koellade zijn de grootste pluspunten. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Wat zijn de verbeterpunten . Combi koelkast met NoFrost. Belangrijkste kenmerken.


Zoek uit ons brede aanbod en vergelijk eenvoudig de verschillende modellen met elkaar. De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs, sterk in service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.