vrijdag 22 juni 2018

Inbouw koelkast met 0 graden zone

Een recente toevoeging aan de lijst met innovaties op het gebied van koelkasten is de zogenaamde nul- graden - zone. Het gaat hier om een apart. Zo kun je bij ons koelvriescombinaties met nul- graden - zone , Amerikaanse koelkasten met nul- graden - zone en zelfs inbouw koelkasten met nul- graden - zone. Zoeken op: koelkast graden zone liebherr - Keukenloods.


Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Wie heeft ervaring met een koelkast met -graden vak t. Liebherr maakt overigens ook de nul graden zones van de andere bekende merken (Miele etc). Op deze pagina vind je alle koelkasten met één of meerdere vershoudzones. Er zijn verschillende soorten vershoudzones: een gradenzone , een zone met een apart instelbare temperatuur en een luchtvochtigheidszone. In de gradenzone krijgen Bacteriën op vlees, vis en groente geen kans en blijven de vitamines . Wat is een nul- graden - zone of Extra Fresh Zone?


Eén van de nieuwste ontwikkeling op koelkast gebied de afgelopen jaren is de koelkast met een - gradenvak.

Vraag: Waar dient de Extra Fresh zone of - graden zone voor? De Extra Fresh ( - graden ) zone is uitermate geschikt voor het langer vers houden van voedsel, zoals vis en vlees. Van slimme koelkasten tot °C- zones : de ontwikkeling van koelkasten staat niet stil. Fabrikanten introduceren allerlei nieuwe. Voorlopig maar even laten liggen, dus.


Technieken als SmartFrost bij vriezers, de SoftClose deursluiting bij een aantal inbouw en vrijstaande koelkasten , de BioFresh zone voor langer bewaren van groente en fruit zijn door Liebherr ontwikkeld. Inbouw en vrijstaande koelkasten zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen. Welke koelkast is het beste voor u? En wat is de vervanger voor uw inbouwkoelkast ? Bosch inbouw koelkast zeer luxe! Met oa graden zone , lades ! Verstelbare plateaus en deurvakken.


Binnenzijde ook netjes schoon. Zit in klein deurvakje scheurtje. Veel modellen uit de nieuwe K 30.

PerfectFresh- zone , waarmee groente en fruit (bijvoorbeeld appels, peren en ook worteltjes) tot drie keer langer vers blijven en met behoud van vitamines in de koelkast kunnen worden bewaard. De nulgraden zones in deze AEG koelkast laten u de vochtigheidsgraad en temperatuurinstelling per lade kiezen en aanpassen. Om de zoete versheid van kreeft te garanderen of te verzekeren dat de andijvie knapperig breekt, moeten ze met precisie behandeld en gekoeld worden. De twee Zero Degree-vakken in de AEG- koelkast laten u de vochtigheidsgraad en temperatuurinstelling per lade kiezen en aanpassen.


Zo wordt ieder element op . Inbouw -koelvriescombinaties beschikken soms over een zogenaamde °C-zone. De °C-zone houdt etenswaar zoals vlees, vis en groenten langer vers. De nulgraden zone is geweldig, ook doordat deze verschillende lades heeft, zo kan je alle producten goed van elkaar scheiden. Door de lades in het koelgedeelte, behoud je het overzicht.


Klein nadeel: het vele licht wat de koelkast uit komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.