vrijdag 1 juni 2018

Chesterfield reistas

Chesterfield reistas

Vele aanbiedingen bij bol. Chesterfield Tassen Online Kopen? Bestel eenvoudig online! Thuis bekijken, gratis retour. Bekijk je aankoop thuis op je gemak.


Chesterfield reistas

Indien gewenst kun je de aankoop gratis en eenvoudig retourneren. Prachtige reistas , gemaakt van gewaxed pull-up rundleer. De hoofdrits gaat helemaal naar beneden open, zodat er een ruime opening ontstaat om de tas gemakkelijk te vullen. Binnenin de tas bevindt zich een ritsvak. De maten van de tas zijn 53x28x27cm.


Verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en cognac. Lederwaren en Reisartikelen. Meer dan jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop in meerdere win. Voldoet aan IATA Norm en mag dus worden meegenomen als handbagage aan boord van het vliegtuig, het heeft ook een bagagelabel.


Chesterfield reistas

Bij Hipperz ben je aan het juiste adres! CHESTERFIELD REISTAS AVAN WAX PULL UP C20. Gratis verzending, Snelle levering ,achteraf betalen,groot assortiment! Kijk dan eens bij Tassenwinkel. Wij hebben een ruim assortiment.


Niet alleen in volume maar. Ben je opzoek naar een leren . Wax pull-up leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepelere structuur. Eventuele gebruikssporen kunt u makkelijk wegwrijven door de speciale wax behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo blijft uw weekendtas jarenlang . Wij zijn de grootste gespecialiseerde lederwarenzaak van Mechelen met meer dan 1jaar ervaring.


Kleinere items zijn op te bergen in het ritsvak aan de binnenzijde. De tas kan zowel in de hand als over de schouder worden gedragen dankzij de afneembare schouderriem. This Pin was discovered by Sofie Swaenepoel. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vergelijk de nieuwste mode van de beste webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.