woensdag 13 juni 2018

Gereedschapsbord haakjes

Gereedschapsbord haakjes

UVIVERSELE HOUDER VOOR DOORSLAGEN. UNIVERSEEL REK VOOR SCHROEVENDRAAIERS. HAAK VOOR GEREEDSCHAPSBORD PK. De gereedschapsborden zijn geschikt voor elk kluswerk. Ideaal voor het opbergen van handgereedschap, zoals ringsleutels, schroevendraaiers en tangen.


Gereedschapsbord haakjes

Met de verschillende gereedschapshaken van Datona. Koop nu uw Pegboard met haakjes voor opberging van gereedschap online bij Seton. Het gereedschap en de ontbrekende elementen kunnen. Bevestig de werktuigen met behulp van de haakjes (apart te bestellen).


Bekijk de volledige productomschrijving. De panelen kunt u gemakkelijk geschakeld of separaat ophangen, doo. Uitgebreide keuze in gereedschapsborden en haken van een zware industriële kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik.


Gereedschapsbord haakjes

Scherp geprijsd en snel leverbaar. Alle soorten duimen, haken en ogen. Van karabijnhaak tot musketonhaak. Ook schroefoog en schroefduim.


Maak een gereedschapsbord ? De afmetingen van het gereedschapbord zijn: 980mm breed en 480mm hoog. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. Gereedschapsbord van Erro met haken.


Gereedschapsbord haakjes

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. PL-stift L= 100mm (VP-5) . Vind gereedschapsbord op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De afmeting van deze metalen gereedschapswand is circa bij centimeter.


Door de vele perforatiegaten in de gereedschapswand kun je de bijgeleverde haken . Zoeken naar gereedschap is verled… haakjes in verschillende lengtes. Gemaakt van stevig, onbreekbaar … Voeg toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.