woensdag 27 juni 2018

Moa wijnkoelkast 24f

Moa wijnkoelkast 24f

Ideaal voor bewaren van wijn op. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak access. Dubbele zone uitvoering met compartimenten. Zeer fraaie professionele wijnkoelkast van het merk Moa voor flessen.


Moa wijnkoelkast 24f

Temperatuur per zone apart instelbaar! Bijvoorbeeld rood en wit. Specificaties wijnkoelkast. Met deze professionele Wijnkoelkasten van MOA Design houd jij je (dessert)wijn, champagne of prosecco op precies de goede temperatuur. Maar naast dat deze koelkast jouw wijn koel houdt, mag de koelkast er zelf ook wezen.


Moa Design Wijnkoelkast 24F. Op zoek naar een nieuwe Wijnkoelkast? Vergelijk 1verschillende Wijnkoelkasten op KIESKEURIG. Met touch screen bediening en glaze. Voor iedereen die lekker wil genieten van een heerlijk glas wijn.


Moa wijnkoelkast 24f

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Moa wijnkoelkasten aanbied. Gratis leveringAanbieding bekijken. Resultaten van zoekmachines! Info over moa design sfeerhaard.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. MOA wijnkoeler en geeft continue een piep(alarm)signaal. Ik heb al diverse keren geprobeerd om contact te krijgen met MOA maar tevergeefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.