donderdag 27 september 2018

Glazen beker met rietje

Maak de bbq of picknick nóg leuker door deze drinkglazen op tafel te zetten. De glazen beker is voorzien van een deksel met een vrolijk ruitpatroon en een stevig rietje. Geen idee wat te serveren? Schil en snij sinaasappelen, grapefruit, citroen, limoen en wat gember.


Giet daar liter koolzuurhoudend water bij.

De drinkbeker heeft een maritieme opdruk met anker en de tekst Nautical. Deze Mason Jar glaasjes zijn super hip! Je krijgt verschillende kleurtjes, namelijk roo roze, blauw en groen.


Ook zitten er rietjes bij in alle deze kleuren. Dankzij de deksel met stipjes zien de glazen er super leuk uit én kun je geen vervelende beestjes in je drinken krijgen als je lekker buiten zit. Leuke drinkbekers voor tijdens een picknick in de tuin of een tuinfeestje.


Deze Country Style drinkbeker l is een glazen drinkbeker met rietje , set van stuks. Deze mooie glazen drinkbeker is ideaal voor het drinken van uw versgeperste sap.

In de deksel van de drinkbeker zit een rietje verwerkt die uitneembaar is. ML Beker Glas met Deksel en Rietje. Vul je glas en sluit hem af met de deksel, drink door het rietje en je hoeft niet bang te zijn dat er vliegjes in je limonade rond zwemmen. Nieuw Ophalen of Verzenden. Leuk om uit te drinken en beschermd tegen insecten.


Gezellige glazen drinkbekers met een handig uitneembaar rietje , gekleurde schroefdeksel en gekleurd LED licht erin. Een glas met handvat perfect voor limonade, vruchtensap of een cocktail! Door de draaidop en het formaat zijn ze handig in gebruik en zien ze . Direct aan de A gratis parkeren en een hartelijk welkom! Vergelijk verschillende stalen en materialen en ervaar de kwaliteit tijdens een . Glazen beker Mason Jar cl.


Deze grote glazen bokaal heeft een inhoud van cl. Geleverd zonder deksel, deze zijn los verkrijgbaar. Geschikt voor allerelei soorten dranken , extra leuk om bijvoorbeeld cocktails in te serveren met een leuk rietje.


Deze set van Mason jar drinkbekers straalt een gezellige sfeer uit en ze zijn lekker stevig. Ze worden geleverd met herbruikbare rietjes en deksels.

Perfect voor ouderwets lekkere limonade. Doe er wat ijs bij voor je favoriete koude drankje, en buiten heb je met de deksel geen last meer van beestjes. Zilverkleurige glazen beker met rietje. In order to add this product to your outfit, please remove an item. Zomertijd is picknicktijd.


Hiermee heeft u op warme dagen meteen vier glazen limonade of cocktails: in de houder zitten vier glazen met roestvrij stalen deksel. Vier gekleurde, herbruikbare rietjes worden meegeleverd. In de siliconen opening passen alle gangbare rietjes.


De opening kan worden afgesloten, zodat er geen . De beker komt met een tuitje en een rietje dus kun je lang gebruiken. Vrij van schadelijke stoffen zoals bpa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.