vrijdag 12 oktober 2018

Temperatuur vaatwasser horeca

Het resultaat van de afwascyclus is afhankelijk van vier factoren: tij temperatuur , vaatwasmiddel en mechanische kracht. Om een goed eindresultaat te krijgen moeten deze vier factoren goed met elkaar in balans zijn. De ene factor heeft invloed op de andere, dus als je de factor tijd wilt verkorten, zul je één of meerdere . Soms heeft een continue vaatwassysteem ook een voorspoelgedeelte, de temperatuur waarop wordt voorgespoeld is tussen . Bij het vaatwassen in de horeca komt veel kijken.

Nog iets te vaak zien horecaondernemers de vaatwasser als sluitpost bij de inrichting van een keuken. Het voordeel hiervan is dat de temperatuur van naspoelwater niet te laag is en altijd gegarandeerde desinfectie plaatsvindt. De Horeca vaatwassers kunnen op koud of warmwater, bij warm water mag de temperatuur niet meer als graden zijn. Dit kan bereikt worden met een thermostaat kraan.


Zie voor wateraanvoer en waterafvoer de machine specificatie. Afhankelijk van de machine specificatie is er een 2of 4Volt aansluiting nodig. Zoekt u een nieuwe horeca vaatwasser die hogere aantallen draait en u tegelijkertijd helpt geld besparen?

Onze nieuwe Angelo Po KE560R voert de hete waterdamp die vrijkomt bij een wasbeurt direct terug in het water reservoir van de horeca vaatwasser. Dit verhoogt de temperatuur van het water, waardoor u op . Er zijn verschillende typen professionele vaatwasmachines. Op de wat kleinere locaties wordt gewerkt met frontladers. C is de juiste voorspoeltemperatuur.


Een professionele vaatwasmachine is bovendien extra hygiënisch, dankzij het afwassen en naspoelen met hoge temperaturen. Afwassen met de hand kost u in verhouding veel moeite. U wast de vaat eerst in ca. Registratie temperaturen. Weeknummer: Temperatuur op (°C).


Vaatwasser wastemperatuur. Naspoeltemperatuur (display). Deze nieuwe generatie voorlaad vaatwassers wast sneller, stiller, zuiniger en bovenal schoner dan zijn voorgangers. De vaatwasser is uitgerust met digitale besturing, wat de toepassing van het Guar. In het hoofdstuk temperatuurbeheersing is er meer nadruk gelegd op het correct uitvoeren van het terugkoelproces.


Ook de vaatwasser dient schoongemaakt te worden.

Iedere microbioloog weet dat dit vrijwel de meest ideale kweektemperatuur is van Salmonella bacteriën! Een afwasmachine heeft vaatwasmiddel in de vorm van poeder of tabletten nodig om de afwas schoon te maken. Handmatig afwassen doen we met bewegingen om de vaat schoon te krijgen. Hygiënecode voor de horeca worden de regels omschreven waarmee horecabedrijven de voedselveiligheid en hygiëne. Producttemperaturen voldoen aan de wettelijke eisen, de bewaarduur van producten wordt niet.


Haccp Hygienecode, TEMPERATUREN. Invulfrequentie: dagelijks aflezen van display en wekelijks meten met een gekalibreerde thermometer. Stel de temperatuur van de vaatwasser goed in. Bij machinale vaatwas volgt na de reinigingsfase een naspoelfase. Spoelglansmiddelen die in deze fase worden gebruikt zijn gevoelig voor temperatuur.


Bij een te lage temperatuur kunnen deze producten schuim veroorzaken. Aanbevolen wordt een wasbad temperatuur. De D 5DUO CLASSEQ vaatwasmachine is de perfecte keuze voor de kleinere professionele keuken in bijvoorbeeld restaurants, cafés of bedrijfskantines, waar snelheid en gebruiksgemak belangrijk zijn, zonder in te leveren op kwaliteit. Perfect schoon glaswerk, servies en bestek is het visitekaartje van uw bedrijf en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.