maandag 3 december 2018

Faber haarden heerenveen

U kunt terecht bij één van onze dealers. De showroom in Heerenveen is vanaf oktober niet meer geopend voor consumenten. Samen bij het vuur, behaaglijk, vertrouwd.


Genieten van het flikkerende licht. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group.

Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Nog steeds bevindt het hoofdkantoor zich in Heerenveen , daarnaast zijn er vestigingen in Belgie en Duitsland. De producten worden verkocht in totaal in Europese landen.


Met respect voor het bestaande pand hebben wij een verticale uitbreiding toegevoegd in bouwlagen. De bovenste verdieping is een buitenruimte met techniek waar de nieuwste buitenhaarden . Grote sfeerhaarden op gas voor Israël en een elektrisch exemplaar op water. Bruggeman Apeldoorn, Dimplex Dealer . Een elektrische haard geeft direct sfeer op iedere gewenste plaats in een huis, maar ook hotel of kantoor.

Faber Haarden , Heerenveen. Bekijk ons aanbod elektrische haarden. Detaillisten en groothandelaren verkochten massaal de gashaarden. Een techniek die later menig fabrikant overnam. Een vestiging met een grote stijlvol . CV haarden of houtkachels, het maakt niet uit.


Bent u geïnteresseerd in een haard ? Kom langs in onze showroom en laat u . Tijdens de kerstperiode heeft de showroom in Heerenveen en Merelbeke aangepaste openingstijden. In de link vindt u het overzicht met de openingstijden. Zaterdag januari is de speciale New Years Party.


Onze deuren zijn dan van - uur geopend. Showroom verbouwing Heerenveen afgerond. Welke sponsor heeft de meeste voetbalkennis? Nog geen reviews geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.