maandag 3 december 2018

Feestzaaltje huren leiden

Feestlocatie arrangementen van €tot €2p. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Leiden die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €en €p. Zoek je een (feest) zaal in Leiden ? Ook dán kun je terecht bij Rockademy! De centrale ligging, de eigen cateringsmogelijkheden en alle aanwezige apparatuur maken . Bekijk snel de mooiste locaties voor zaalverhuur Leiden. Op DNLS vindt u vele inspirerende locaties voor een vergadering, feest, huwelijk of congres.


Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Leiden ? In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk . Hier vind je een geschikte feestlocatie voor je borrel, afstudeerfeest of receptie. Ook geschikt als vergaderruimte.


De centrale ontmoetingsruimte (met een grote bar) wordt omgeven door vier vergaderzalen. Doordat vrijwel alle wanden verplaatsbaar zijn kan het interieur flexibel ingedeeld worden. Het gebouw heeft derhalve mogelijkheden om vergaderingen te houden voor groepen van tot 3personen. Bij Duinzigt Oegstgeest kunt u een zaal huren in de buurt van Leiden. Wij zijn een inspirerende, laagdrempelige en hoogwaardige locatie waar u terecht kunt voor diverse gelegenheden.


Van feestje tot workshop en van herdenking tot bedrijfsborrel, het is allemaal mogelijk wanneer u een zaal wilt huren bij Duinzigt. Een zaal huren in Leiden voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Leiden.


Van een gezellige feestzaal. Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? De mooiste feestzaal van Leiden. De Poortwachterszaal op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden en beschikt over een groot dakterras.


Het enthousiaste personeel van Visbrasserie de Poort helpt je met de organisatie van het perfecte evenement voor iedere . Waag Boven is de prachtige zaal vol daglicht die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Vergaderen, workshops, presentaties, trainingen, alles krijgt net dat extra in deze prachtige zaal vol historie en moderne faciliteiten. Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen . Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als 's avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca personen.


Betaalbare zalen in het centrum van Leiden. Zaaltje in de speeltuin. Inclusief gebruik van de keuken en de bar. Voor groepen tot en met personen. Externe catering toegestaan.


De zalen zijn van elkaar gescheiden door geluidsgeïsoleerde schuifwanden. Deze kunnen worden geopen waardoor grotere zalen . Trouwen in de Hortus De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie. Vergaderen De Hortus is een inspirerende plek om te vergaderen midden in het oude centrum .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.