dinsdag 25 december 2018

Glowgolf rotterdam

Glowgolf rotterdam

Welkom in Rotterdam - De Kuip. IVM DE KAMPIOENSWEDSTRIJD FEYENOORD - AZ ZAL DE GLOWGOLF OP ZONDAG APRIL GESLOTEN ZIJN. Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele . Bij het Hollywood Café kun je meer doen dan alleen ontspannen met een drankje. Om je heen lichten prachtige decorstukken op en waanzinnige . Ontdek het kleurrijke avontuur van glow in the dark minigolf.


Alles om je heen geeft licht, zelfs de decorstukken en vloeren en wanden. Foto: GlowGolf Capelle aan den IJssel. Speel tussen toffe decorstukken. Vier je kinderfeestje bij GlowGolf Rotterdam.


De locaties van Escape Mission in Rotterdam , Enschede en Eindhoven hebben naast superspannende escaperooms nog een troef in handen. De escape room gekraakt? Geef het avontuur een vervolg met glowgolf ! Hoewel er tijdens het Rondje Rotterdam voldoende ruimte is de benen te strekken, wenst u wellicht nog een interactieve toevoeging in uw programma op te nemen. Glow-in-the-dark minigolf-arrangement voor of personen bij GlowGolf Capelle. Karaoke en glow-in-the-dark minigolf-arrangement voor of pers.


Glowgolf rotterdam

Met drie spannende escape rooms is Escape Mission Rotterdam een locatie waar je nog eens terug komt! Want als je de ene room gekraakt hebt, dan wil je vast de tweede ook proberen. Kies je voor Area 5 waar je in een mysterieus onderzoekslab opeens alle deuren en sluizen . Sla een balletje in Hollywood en trek je witte broek of je felroze blouse aan. Dán zie je er pas cool uit!


Die 3D-bril maakt het putten extra pittig. Er zijn speciale Fun Rooms: in de thema Fun Room (jungle, onderwater of fifties) staat een feestelijke tafel klaar waar jij met je vriendjes gezellig je kadootjes kunt openmaken en jullie. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Capelle aan den IJssel, The Netherlands, at TripAdvisor. Midgetgolf in het donker. Ballen, banen en decor verspreiden een bijna magisch licht.


Glowgolf rotterdam

Betaal niet te veel voor GlowGolf Rotterdam in Rotterdam en profiteer van korting ! Klik om de korting voor GlowGolf Rotterdam en voor andere uitjes in Rotterdam te bekijken. Heb jij zin in een mysterieus potje midgetgolf? Zwem door de oceaan en versla anderen in de.


In een spectaculaire omgeving vol fluorescerende decoratiestukken, wanden en vloeren heb je holes tot je beschikking. De overdekte ruimte op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel heeft “land en zee” als thema. Het blijft natuurlijk de kunst om het . Altijd Jong staat vandaag op het Cor Kieboomplein, onder Rotterdammers bekend als de plek naast het Feyenoord Stadion. Hier is een leuke activiteit te vinden die je kunt doen in combinatie met een smakelijke maaltijd én .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.