vrijdag 29 maart 2019

Hemels sassenheim

Wij serveren buiten onze betaalbare, gevarieerde lunchkaart, huisgemaakte taartjes ook diverse High Lights. Erg leuk dat u langskomt om onze Hemelse . Gelegen in het gezellige winkelcentrum met een ruim terras aan het water. Brasserie Hemels Sassenheim is de hotspot van Sassenheim.


Vanuit een open keuken bieden wij dagen per week een keuze aan uit heerlijke, betaalbare Hemelse gerechten en drankjes van onze gevarieerde lunch- en borrelkaart.

Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. High tea, Girls high tea, Royal high tea (vanaf personen). Naast een brasserie hemels vind je ook restaurant, snackbar, catering. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer!


Recensies van bezoekers over Hemels Sassenheim. Er zijn tot nu toe helaas nog geen recensies over bezorgdienst, afhaalrestaurant en cateringbedrijf Hemels Sassenheim achtergelaten door onze bezoekers. Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met anderen?


Van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Hemels in Sassenheim , reviews van echte mensen. Restaurant De Vier Seizoenen Lisse. Breakers Beach House Noordwijk. Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk. Het Alternatief Hillegom.


Met meer dan wijnen uit diverse landen, bitterballen, BBQ-gerechten, muziek, gezellige terrasjes en een kinderhoek. Meer dan 5mensen hebben deze 1e editie genoten van een gezellige dag. Decoraties Hemels Sassenheim. Wij zijn geopend vanaf uur Hemels Sassenheim is geopend voor een Heerlijke Hemelse lunch van 12.


Waar u ook naar toe komt. Lunch – High Tea – High Wine. Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste locatie. Op zondagmiddag september vindt de 1ste editie van het Harbour Concert plaats op het Voorhavenkwartier te Sassenheim. De initiatiefnemer van dit evenement is Rotaryclub Sassenheim.


You need JavaScript enabled to view it. VIII:7a, daags na het leggen van den eersten steen aan de Leeghwater uitgesproken te Sassenheim. De Hemel looft , o Heer!

Er zijn nog wel losse kaarten aan de deur te verkrijgen, maar vol. Uit eten in Sassenheim bij Hemels. Is Hemels een goede keuze?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.