vrijdag 29 maart 2019

Kleine kruidenpotjes

Leuke gekleurde kruidenstrooierset inclusief ophangrek. De handige draaidop geeft u keuze uit kleine en . Kruidenpotjes met zelfgemaakte washitape. Die reageerbuizen besparen nog eens ruimte! Huis Decoraties Kleine HuizenReageerbuizenOrganisatieSamsung.


Bekijk onze creatieve oplossingen voor het opbergen van al je kruiden in de keuken.

Zo heb je ze tijdens het koken snel bij de hand. Is er iemand die zo weinig kruiden gebruikt? Bij Ikea zagen we leuke kruidenpotjes die je d. Action heeft geweldige kleine weckpotjes PERFECT voor kruiden.


Er zijn dekseltjes, laatste dekseltje hoort er ook bij. Chipje en harder beschadigd. Vind kruidenpotje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Gratis af te halen kleine potjes voor bijvoorbeeld kruiden blauw wit en geelgroen nooit gebruikt sluiten nog goed. Doorsnede schroefdopje cm. Bij ons kun je veilig en vertrouwd betalen . Je hebt hélemaal niet veel nodig om je kruiden te organiseren: kleine weckpotjes , washi-tape en een zwarte fineliner volstaan.


Vooral dat eerste is het belangrijkste! Van simpele dingen zoals het wegwerken van apparaten uit het zicht tot interessante trucjes in de keukenkastjes: ook in een kleine keuken kun je. Alle kruiden zitten in potjes met een magnetisch deksel, zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen aan een metalen oppervlak, zoals de deur van de koelkast.


Hoe gezellig is het om je eigen kruidenplantjes op de vensterbank te hebben staan! Vierkant glazen kruidenpotje met goede beugelsluiting van Kilner. Klein maar fijn , mooi voor in de keuken met kruiden of leuk als cadeautje met lekkers erin.


De kruidenpotjes zijn van glas en kunststof en zijn vaatwasmachinebestendig. De carrousel staat op een plateau dat kan ronddraaien en bestaat uit acht kleine potjes en twee grotere potjes, waar je bijvoorbeeld laurierbladeren of kaneelstokjes in kan doen. Op de bovenkant van de kruidenpotjes zit een . Een serie van vierentwintig kleine kruidenpotjes van meerkleurig porselein. Suite de vingt-quatre petits pots aux herbes en porcelaine polychrome.


Category: Uncategorized.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.